Medezeggenschap

Streeft u naar een gezonde en succesvolle onderneming?
Dan is het zaak om zorgvuldig om te gaan met de belangen van alle mensen binnen uw organisatie. Bij een evenwichtige besluit-vorming speelt medezeggenschap een cruciale rol. Hoe bereikt u een volwassen, constructieve en efficiënte overlegcultuur? Daar helpt Schouten & Nelissen uw organisatie graag bij.

Wij maken van uw OR een stevige en onafhankelijke gesprekspartner en betrekken daar ook bestuurders en HR bij. U kunt bij ons terecht voor gerichte opleidingen en trainingen op het gebied van medezeggenschap. Maar ook voor (juridisch) advies, ondersteuning en coaching bij complexe vraagstukken en het beoordelen van beleidsvoornemens en voorgenomen besluiten. Bovendien kunnen wij met mediation een bijdrage leveren aan het oplossen van eventuele conflicten.

Bekijk hier ons uitgebreide aanbod open lijn trainingen.

Waarom Schouten & Nelissen

  • We geven samen met u vorm aan de medezeggenschap die bij uw organisatie past
  • We hebben ruime expertise op het gebied van leren en gedragsverandering, leidinggeven, strategie- en organisatieontwikkeling
  • We zijn betrokken en staan dicht bij uw praktijk

Alle subthema's van Medezeggenschap:

Begeleiden van bestuurders

Begeleiden van bestuurders

Medezeggenschap. U ziet het belang ervan en wilt dat de ondernemingsraad een bijdrage levert aan het succes van uw organisatie. Maar wat vraagt het van u als bestuurder en hoe richt u medezeggenschap optimaal in? Wij adviseren u graag.

Juridisch advies

Juridisch advies

Als ondernemingsraad krijgt u regelmatig te maken met juridische vraagstukken. Welke rol heeft u bijvoorbeeld bij de vorming van arbeidsvoorwaarden? Met een goed juridisch advies maakt uw ondernemingsraad gemakkelijker de juiste keuzes.

Begeleiden ondernemingsraad

Begeleiden ondernemingsraad

Een sterke ondernemingsraad is de basis van een gezonde onderneming. Schouten & Nelissen levert met training en advies graag een bijdrage aan de professionalisering van uw OR-leden.