Zelf coachen

Co-actief coachen

Wilt u zich ontwikkelen op het gebied van coachen? Of u nu collega’s wilt leren coachen of geaccrediteerd coach wilt worden, Schouten & Nelissen biedt verschillende coachtrainingen en coachopleidingen aan. In onze trainingen ontwikkelt u een persoonlijke visie op coachen in organisaties en op uw rol als coach. In een veilige leeromgeving oefent u de vaardigheden om die rol optimaal te vervullen.

Coachen als professional

Coachen voor gevorderden

Wilt u coachen tot in de puntjes beheersen? Naast de internationaal geaccrediteerde opleiding tot co-actief coach bieden wij diverse opleidingen voor gevorderde coaches, inclusief een master.

Populair:

Bekijk alles

Coachen als leidinggevende

Als leidinggevende verstaat u uw vak. Maar u beseft dat u afhankelijk bent van de kwaliteiten en motivatie van uw medewerkers. Hoe haalt u het beste uit uw medewerkers? Hoe creëert u een team dat effectief en met plezier samenwerkt? Leer coachend leidinggeven met één van onze coachtrainingen.

Populair:

Bekijk alles

Coachen als collega

Coachen van collega's

Uw collega’s coachen is een vak apart. Hoe balanceert u tussen coachen en adviseren? Wie is verantwoordelijk voor het resultaat? Wat doet u met een belangenconflict? Leer het op een van onze trainingen.

Populair:

Bekijk alles