Schouten & Nelissen University

Schouten & Nelissen University biedt hoogwaardige postinitiële masteropleidingen in deeltijd aan hoogopgeleiden met een aantal jaren werkervaring. Inhoudelijke verdieping, op basis van up-to-date wetenschappelijke kennis. Daarmee vormen onze geaccrediteerde masters de schakel tussen wetenschap en uw beroepspraktijk. Hiermee werkt u aan zowel uw persoonlijke als uw professionele ontwikkeling én levert u een bijdrage aan de ontwikkeling van uw organisatie. Onderstaand onze geaccrediteerde masteropleidingen en afzonderlijk te volgen mastermodules, ingedeeld naar onderwerp. Wilt u weten welke mastermodules op korte termijn starten, kijk dan op de pagina 'Startdata'.

Daarom Schouten & Nelissen University

  • NVAO-geaccrediteerde masters (MHD, MKM)
  • los te volgen mastermodules
  • diverse erkenningen, onder meer door NOBCO en MfN
  • onze docenten zijn vooraanstaande hoogleraren en universitair (hoofd)docenten, en ervaren trainers van Schouten & Nelissen

Pre-master

Voorbereiding op een master - Premaster

De pre-master Psychologie in 7 dagen gaat in op de psychologie binnen een organisatie. Waarom gedragen mensen zich zoals ze zich gedragen en hoe kunt u interveniëren? U leert de basisprincipes van de psychologie kennen en werkt aan een eigen praktijkcasus.

Pre-master Psychologie in 7 dagen

Masteropleidingen

Masteropleidingen

Heeft u behoefte aan verdieping in uw eigen vakgebied? Til dan uw kennis naar een hoger niveau met een van onze geaccrediteerde masters. Hiermee werkt u aan zowel uw persoonlijke als uw professionele ontwikkeling.

Bekijk alle Masteropleidingen

Mastermodules

Mastermodules

Bent u op zoek naar wetenschappelijke verdieping, maar wilt u geen complete master volgen? Schrijf u dan in voor een of meerdere mastermodules in de richting Human Development, Conflictmanagement, Kwaliteitsmanagement of Business Administration.

Bekijk alle mastermodules

Vakopleidingen

Vakopleidingen

Staat u aan het begin van een carrière als coach, trainer of mediator? Of bent u al ervaren, maar wel op zoek naar vernieuwende (coachings-)vaardigheden? Schouten & Nelissen University biedt specifieke vakopleidingen op dit gebied.

Bekijk alle vakopleidingen

Masterclasses

Wilt u in sneltreinvaart kennismaken met de belangrijkste aspecten uit de psychologie, human development, business administration of kwaliteitsmanagement? Kom naar één van de masterclasses van Schouten & Nelissen University. In één dag spijkert u snel en effectief uw kennis bij.

Bekijk alle masterclasses