Lifebook

Als ik later op mijn sterfbed lig en ik kijk terug op mijn leven, wanneer ben ik dan tevreden? Wat wil ik dan heel graag bereikt hebben?’ Het Lifebook van Jan-Willem van den Brandhof is een onmisbaar instrument om antwoord te geven op deze vragen.

Als je weet wat je wilt bereiken kan dit werkboek voor meer geluk en succes jou helpen om je doelen te behalen. Met de breinvriendelijke technieken schakel je het onderbewuste in waardoor je het gevoel krijgt dat je je doel bijna moeiteloos bereikt!

Breinvriendelijke technieken

Brandhof verbindt de werking van het brein met gelukskunde. Aan de hand van breinvriendelijk techhnieken laat hij zien hoe je met behulp van je brein gelukkiger en succesvoller kunt worden. En iedere techniek is:

  • goed onderbouwd
  • makkelijk toe te passen
  • breinvriendelijk.

Als je de discipline kunt opbrengen om hiermee aan de slag te gaan kom je iedere dag een stapje dichter bij je doel.

Jan Willem van den Brandhof

De auteur van Lifebook houdt zich al sinds 1987 bezig met het brein. Gefascineerd als hij is door het onderwerp heeft hij veel geleerd van diverse goeroes en wetenschappers. En inmiddels geeft hij zelf trainingen in het bedrijfsleven vanuit zijn onderneming BrainStudio. Met zijn praktische adviezen kunnen deelnemers aan zijn trainingen het werk zo efficiënt mogelijk uitvoeren.

Bestel nu voor € 19,95 Lees meer