Laat je inspireren in het Dream big webinar

Waar krijg jij nou echt energie van? Doe je wel hetgeen waar je écht gelukkig van wordt? Volg jij je passie wel? Of krijg je juist de kriebels van het woord ‘passie’ alleen al? In dit gratis webinar helpen we je in ieder geval jouw ‘droom’ te onderzoeken en vorm te geven. Jouw eigen waarden, talenten en ambities vormen daarbij het uitgangspunt. Of je nou Olympisch kampioen wilt worden of dat je gewoon gelukkig wilt zijn in je werk en in je leven. Dream big en ga voor goud!


Webinar terugkijken 

Voor wie?
Voor iedereen die wel wat inspiratie kan gebruiken om toch vooral te doen waar hij of zij gelukkig van wordt.  

Resultaat?

  • Je hebt inzicht in hoe je gebruik kunt maken van jouw eigen waarden en talenten
  • Je hebt kennis gemaakt met de 'kompas-visie'
  • Je weet waar het succes van sommige teams en individuen vandaan komt

Taal: Nederlands
Waar? waar je maar wilt
Spreker: Drs. Anje-Marijcke van Boxtel
Kosten: gratis
Benodigd: een pc, laptop, tablet of smartphone met een internetverbinding en geluid
Details: inschrijven gaat via OnlineSeminar. Je hoeft geen speciale software te downloaden. Voor smartphone of tablet kun je een app gebruiken. Op de dag en tijd van het webinar ontvang je een link via e-mail om deel te nemen.

 

Drs. Anje-Marijcke van Boxtel

Drs. Anje-Marijcke van Boxtel studeerde Psychologie aan de Universiteit van Tilburg. Vandaag de dag is ze werkzaam als Director Coaching bij Schouten Global en als lid van de raad van advies van de Nederlandse Orde van Beroepscoaches (NOBCO). Zij werkt als thought leader in global projecten, geeft masterclasses en lezingen in organisaties en coacht met name in het bedrijfsleven.