Dit zijn de 10 best gelezen artikelen in 2016

Het einde van het jaar is in zicht. En met met de feestdagen voor de deur heb je lekker de tijd om te lezen. Dit zijn de best gelezen artikelen van het afgelopen jaar. Pak er een kop koffie of thee bij en plof in die comfortabele stoel. Veel leesplezier!

Brainstormen en creatief denken in je uppie!

Loop je vast? Heb je even niemand om mee te sparren? Organiseer dan een brainstorm… in je eentje! Volg deze 3 stappen en je komt verrassend snel tot leuke ideeën
Meer informatie

10 tips voor een goede werk-privébalans

Even inloggen op het bedrijfsnetwerk, e-mails checken, voicemails afluisteren, stukken doornemen of bellen... Steeds vaker zijn we vanuit huis nog bezig met ons werk. Deze 10 tips helpen je met een goede balans tussen werk en privé.
Meer informatie

Het burn-out verhaal van Pim

“Elke simpele vraag betekende voor mij: ‘los dit wereldprobleem op.’” Pim doet openhartig zijn verhaal over hoe het is om opgebrand te zijn. Om te laten weten dat je niet de enige bent. Maar ook om degenen die op het randje van een burn-out balanceren te waarschuwen.
Meer informatie

Lastige collega? Het is maar hoe je er zelf naar kijkt

Kun je jouw collega’s (soms) ook achter het behang plakken? Verbeter de sfeer op het werk. Met deze 7 tips wordt zelfs een vervelende bromvlieg een sociale vlinder.
Meer informatie

7 tips voor een onweerstaanbaar LinkedIn-profiel

Moet jij ook je LinkedIn-profiel nodig weer eens bijwerken? Ontdek hoe je opvalt tussen miljoenen andere profielen met deze handige tips. Door het toevoegen van een unieke summary bijvoorbeeld.
Meer informatie

Hoe kleurt jouw team?

Ben jij de koele witte, het gele zonnetje of de emotionele ‘rooie’ in je team? Het denkhoedenmodel van De Bono kijkt hóe teamleden elkaar aanvullen. In effectieve teams is er een juiste balans tussen deze hoeden. Welke kleur ben jij? En je collega?
Meer informatie

Goede voornemens? Ons brein zegt ‘nee’

Minder alcohol, stoppen met roken, afvallen… Vergeet je goede voornemens. Ons brein zegt toch ‘nee’. Wil je toch veranderen? Zo reken jij af met jouw gatekeeper...
Meer informatie

6 stappen naar persoonlijk ondernemerschap

Heb je het vaak ‘druk, druk, druk’? Ben je het niet altijd eens met het beleid in de organisatie? Zit er meer in je dan je kwijt kunt in je rol? Werk aan jouw persoonlijk ondernemerschap met deze 6 tips, want je eigen invloed is groter dan je denkt.
Meer informatie

Inspiratieloos? 6 briljante B’s voor meer inspiratie

Er moet iets uit je vingers komen, maar je hebt geen inspiratie. Tevergeefs hoop je op die ene briljante ingeving. Herkenbaar? Laat het los en volg deze tips. Want dit zijn de momenten wanneer vaak de beste ideeën naar boven komen.
Meer informatie

40% meer geluk in je werk en je leven

Ons geluk hangt voor 40% af van de manier waarop we ons leven inrichten. Bedenk jij wel eens dat je bepaalde elementen in je werk graag anders zou zien? Dan wordt het tijd om aan de knoppen te draaien. Ontdek de kracht van job crafting.
Meer informatie

Get Inspired!

Wil jij groeien in je werk? Meer uit jezelf halen, en uit anderen? Slimmer samenwerken met je collega's? Wij prikkelen je graag. Laat je e-mailadres achter en ontvang om de week relevante artikelen, nuttige tips, leuke testjes en onderzoeken, inspirerende quotes en meer.