E-learning in opmars

Volgens het NIDAP Bedrijfsopleidingen en –trainingen onderzoek 2010-2011 laat de markt voor e-learning een sterke groei zien. Zo’n twee op de vijf bedrijven gebruiken deze leervorm bij een of meer van de externe bedrijfsopleidingen. Ook bij eigen interne opleidingen heeft het gebruik de afgelopen tijd een forse groei doorgemaakt. De verdere verwachtingen voor een toenemend gebruik van e-learning in trainingen worden door het NIDAP positief ingeschat.

Maar hoe is jouw inschatting hierop? Kijk je als trainer hier ook positief tegenaan? Draag je mogelijk zelfs bij aan het beeld doordat je zelf met e-learning in je trainingen werkt? Of wellicht sta je juist ver af van het geschetste beeld. Breng je het niet in de praktijk en geloof je niet zo in de opbrengsten van e-learning?

Wil je ontdekken hoe je je eigen trainingen en coachingstrajecten kunt verrijken en innoveren met e-leren? Wil je weten hoe je social media (zoals blogs, wiki’s, LinkedIn, Facebook) effectief kunt inzetten binnen jouw trainingen of coaching? Wil je meer leren over e-didactiek, e-tools en trends in e-leren?

Versterk je e-vaardigheden

Doe mee met de nieuwe online training E-vaardig trainen en coachen en start op 21 maart 2011. We laten je ervaren wat e-leren is door je leerproces overwegend online te faciliteren: online bijeenkomsten (webinars), begeleiding door e-coach en gebruik van uiteenlopende e-tools voor leren en communiceren. Meer weten? Klik hier voor meer informatie over de training.