Hoe vergroot jij de fun factor in jouw baan?

Plezier in het werk maakt je baan natuurlijk een stuk leuker, niet alleen voor jezelf maar ook voor collega’s en klanten. De fun factor kun je af laten hangen van de omgeving of anderen, maar je kunt er ook zelf werk van maken. Wij zijn benieuwd hoe jij het plezier in je baan vergroot. Laat het ons weten en maak kans op een leuke prijs!

Een mooi voorbeeld zijn de verkopers op de vismarkt van Seattle. Zij maken hun werk leuk door er te dollen met de vis, de collega’s en de klanten. Het plezier werkt zo aanstekelijk dat niet alleen miljoenen mensen de video hebben bekeken en de vismarkt hoog op de must see list van toeristen staat, de fun factor levert ook veel omzet op. Als het op de vismarkt in de kou en de stank kan, dan kan het in elke baan en elke werkomgeving.

Hoe vergroot jij het plezier in jouw baan?
Laat een bericht achter op onze Facebook- of LinkedIn-pagina en vermeld daarin wat jij doet om jouw baan leuker te maken, plus je functie en leeftijd. De 5 origineelste inzendingen ontvangen het PEPtalk boek en de inspiratiewaaier t.w.v. € 32,90 - van auteur Jessica van Wingerden, Director Schouten Research - voor nog meer Passie, Energie en Plezier in het werk.

Je kunt tot en met 3 oktober 2016 meedoen aan de actie.