Seminar met 's werelds belangrijkste managementgoeroes

Laat je inspireren door ´s werelds belangrijkste managementgoeroes! Schrijf je in voor een seminar van Chopra, Allen, Covey of Mintzberg. Nu exclusief voor relaties van Schouten & Nelissen University: €300,- korting per kaart!

Schouten & Nelissen University brengt haar studenten, alumni en docenten graag in contact met enkele van de belangrijkste managementautoriteiten in de wereld. Want voor de manager van de 21e eeuw liggen er volop uitdagingen op het terrein van leiderschap, effectiviteit, bezieling of kritische analyse van organisaties en hun strategie. Thema’s die ook in onze masters aan de orde komen. Bereid je maximaal voor op die uitdagingen en neem als relatie van Schouten & Nelissen University met een korting van € 300,- deel aan de seminars van Chopra, Alleen Covey of Mintzberg. In plaats van € 1.295,- betaal je nu € 995,- per kaart.

Deepak Chopra – Dinsdag 10 mei 2011

Deepak Chopra is een bijzonder populair spreker en wordt over de hele wereld gevraagd. Hij sprak onder andere in het Witte Huis, bij de United Nations, de Wereldbank en TED. Hij coacht regelmatig hoogstaande politici en belangrijke zakenmensen door zijn Soul of Leadership-seminars. Dit seminar is gebaseerd op zijn nieuwste boek: De ziel van Leiderschap.

David Allen – Donderdag 6 juni 2011

David Allen heeft niet voor niets meer dan een miljoen volgers op Twitter. Hij geldt als ‘s werelds meest invloedrijke autoriteit op het gebied van persoonlijke en organisatorische effectiviteit. Hij is dé productiviteits-goeroe. Voor het eerst verzorgt hij een seminar voor Focus.

Stephen Covey – Vrijdag 14 oktober 2011

Stephen Covey is de meest gevraagde managementspreker van deze tijd. Zijn boek The 7 habits of highly effective people is het meest verkochte managementboek ter wereld. Hij komt met een nieuw boek en een nieuw seminar: Het betere alternatief.

Henry Mintzberg – Vrijdag 25 november 2011

Henry Mintzberg is een vooraanstaand pionier op het gebied van management en organisaties. Hij beweegt zich het liefst buiten de gebaande paden. Zijn ideeën zijn dwars, mythedoorbrekend en zeer goed onderbouwd. Hij is ervan overtuigd dat je managen niet leert in de schoolbanken. Maar hoe dan wel?

Wij zijn benieuwd naar je keuze en hopen je graag te verwelkomen op een van deze data. Het aantal kaarten is wel beperkt, dus wees er snel bij! Aanmelden kan bij Esther Coers via esther.coers@sn.nl of telefonisch via 0418 – 688 645.