Top 5: Leiderschapstrainingen

Ben je beginnend of gevorderd leidinggevende en wil je een training volgen bij Schouten & Nelissen? Hieronder vind je de top 5 trainingen op het gebied van leiderschap.

1. Beginnen met leidinggeven

De inhoud ken je van haver tot gort. Maar leidinggeven is compleet nieuw voor jou. In deze training leer je hoe je als startend leidinggevende omgaat met een afdeling aansturen, medewerkers laten samenwerken en motiveren.

Meer weten over deze training? Download de brochure van de training Beginnen met leidinggeven.

2. Coachend leidinggeven

Als leidinggevende versta je jouw vak. Maar je beseft dat je afhankelijk bent van de kwaliteiten en motivatie van je medewerkers. Je coachingsvaardigheden inzetten om het beste uit je medewerkers te halen? Volg dan deze training!

Meer weten over deze training? Download de brochure van de training Coachend leidinggeven.

3. Strategisch beïnvloeden

Ook in je organisatie wordt een spel gespeeld. Hoe speel je hierin succesvol mee, zonder frustraties? Waar zitten de mensen die een rol spelen bij het bereiken van je doel? Hoe kun je hen (informeel) beïnvloeden? Leer het in deze training!

Meer weten over deze training? Download de brochure van de training Strategisch beïnvloeden.

4. Leergang Professioneel leiderschap

Wil je inzicht krijgen in alle facetten van succesvol leiderschap? Alles leren over leidinggeven aan jezelf, je medewerkers, je team en de organisatie? Dan is dit intensieve leertraject iets voor jou.

Meer weten over deze leergang? Download de brochure van de leergang Professioneel leiderschap.

5. Leiderschap: de eerste 100 dagen | Online

Als beginnend leidinggevende heb je behoefte aan handvatten om je deze rol eigen te maken. Honderd dagen lang volgen wij je in je leiderschapsontwikkeling en helpen wij je om jezelf hierin te versterken.

Meer weten over dit online leertraject? Download de brochure van het online leertraject Leiderschap: de eerste 100 dagen.