Twittercoach van de maand augustus

Linda van Duijn is trainer en e-coach van de online leertrajecten bij Schouten & Nelissen. Deze maand twittert zij over de na-zomerse voornemens.

Na de zomer ga ik…. 
• dat relaxte vakantiegevoel vasthouden
• meer tijd voor mijzelf inplannen
• uitzoeken wat ik nu echt wil
• dat gesprek aan met mijn baas/collega/vriend(in)
• mijn kwaliteiten meer benutten
• doen wat al tijden op mijn to-do lijst staat (en nu echt!)

'De zomer: een tijd van genieten, uitrusten, bijkomen en bezinning. Vaak zijn we druk, druk, druk tot de vakantie. We verliezen het overzicht, worden in beslag genomen door alle zaken die nog voor de vakantie periode geregeld moeten worden en denken ‘Ok, het is nu even door bikkelen, maar na de zomer ga ik echt…’ En voordat je het weet is het alweer september. En die goede voornemens? Dat blijkt vaak nog lastiger dan gedacht, want na drie weken Frankrijk, die all-inclusive vakantie naar Turkije of het kamperen op de Waddeneilanden zijn we nog steeds dezelfde persoon en al snel zitten weer in ons vaste stramien.

Deze maand inspireer ik je om aan de slag te gaan met je na-de-zomer voornemens, aandachtig te zijn, te (durven) dromen en zaken (anders) aan te pakken.'

Volg onze Twittercoach