Uitgeverij THEMA

Boeken, spellen, events, online cursussen en inspiratie voor je persoonlijke en professionele ontwikkeling. Voor individuen, HRM-ers, managers, trainers en coaches, docenten en adviseurs. Onze uitgeverij Thema helpt je meer uit jezelf te halen en ook anderen te laten schitteren. 

Voer voor verdieping

Thema is een moderne, gespecialiseerde uitgeverij die zich richt op het verbeteren van het persoonlijk functioneren van mensen, met name mensen in werksituaties. We maken producten die de professionele kwaliteiten van mensen en de organisaties waar zij werken naar een hoger plan tillen. Onze boeken, spellen en waaiers zijn inspirerend en toegankelijk. Veel herkenbare voorbeelden, weinig jargon, geen wetenschappelijke betogen maar inspirerende teksten, en vooral ook niet te dik.

Onderdeel van Schouten & Nelissen

Uitgeverij Thema maakt deel uit van de Schouten & Nelissen Groep: een groep vooraanstaande opleidingsinstituten gespecialiseerd in het ontwikkelen van mensen. Van hun knowhow profiteren we al meer dan twintig jaar bij het maken van onze producten. En met succes. Juist de benaderingen die zich in de praktijk van alle dag bewezen hebben, spreken enorm aan.

Thema keurmerk

Wij zijn natuurlijk niet de enige uitgeverij die goede boeken maakt. Daarom vind je op Thema.nl ook producten van andere uitgeverijen. Producten die ons ‘keurmerk’ hebben. Dat betekent dat ze door ons persoonlijk zijn geselecteerd en voldoen aan onze maatstaven: kwalitatief goed, actueel, en praktijkgericht. Zodat jij écht wordt geholpen in je persoonlijke en professionele ontwikkeling. Want dat vinden wij belangrijk.

Naar thema.nl