Boekentips voor jouw zelfcoaching

Wil je aan de slag met je persoonlijke ontwikkeling? Dan is zelfcoaching misschien iets voor jou. Met deze, speciaal voor dit onderwerp geselecteerde boeken kan je veel bereiken in je leven. Positiever en daadkrachtiger worden. Echt gaan voor jouw doel. In het hier en nu leven. Er alles uit halen wat erin zit. En nog veel meer. Bekijk onderstaande boekentips.

Boekentips voor jouw zelfcoaching


Lopen doe je zelf

Dit boek geeft je inspiratie en concrete handvatten om het beste uit jezelf naar boven te halen en te ontdekken wie je nu werkelijk bent en wat je echt wilt.

€ 24,95

 

 

 


Denk wat je wilt, doe wat je droomt

Denk wat je wilt, doe wat je droomt is een praktisch doe-boek vol oefeningen voor wie af wil van negatieve denkpatronen en meer persoonlijke voldoening uit zijn leven wil halen.

€ 17,95

 


Leef!

In Leef!... zoals je eigenlijk zou willen is een doe-boek vol denk- en doe-oefeningen, waarbij de ACT-methode wordt gecombineerd met onder andere uit het mindfulnessgedachtegoed, met meer tijd en de ruimte om te leven als doel. 

€ 17,95

 


Niet lullen maar poetsen

Om succes te hebben moet je heel goed weten wat je wilt bereiken. Maar een doel en een actieplan zijn niets waard als dat plan niet uitgevoerd wordt. En precies over die uitvoering vind je heel weinig informatie. Niet lullen maar poetsen vult die leegte op.

€ 14,95Over thema

Op Thema.nl vind je een heel breed scala producten die jou helpen bij je persoonlijke en professionele ontwikkeling. Van boeken, spellen, waaiers, online cursussen en events, tot apps, blogs en artikelen.

Onze producten zijn heel toegankelijk: veel herkenbare voorbeelden, weinig jargon, geen wetenschappelijke betogen maar inspirerende teksten vanuit en voor de praktijk met veel voorbeelden die ervoor zorgen dat je de theorie direct naar je eigen praktijk kunt vertalen.