1. Doelstellend gesprek

Aan de hand van een ingevulde vragenlijst heb je een intakegesprek met onze coachadviseur. Dit is een gespecialiseerde coach, die samen met jouw je startvraag zo helder mogelijk formuleert. Ook adviseert hij over het type coach of coachtraject. Is coaching niet de meest effectieve interventie? Dan geeft hij dit aan.

 

2. Matching

Op basis van de intake schuift de coachadviseur een passende coach naar voren. Daarvoor heeft hij de keuze uit meer dan 75 geaccrediteerde coaches uit onze eigen pool. Hieronder zijn ook gespecialiseerde coaches: bijvoorbeeld executive coaches, loopbaancoaches en leiderschapscoaches. Dankzij de intake en ruime keuze realiseren we, samen met jou, altijd een perfecte match.

 

3. Coaching

De coach stelt met jou een maatwerktraject samen. Afgestemd op jouw vraag en de werkcontext. Goed getimed kiezen jij en de coach voor de inzet van face-to-face coaching, een opdracht via de persoonlijke MijnSN-omgeving of bijvoorbeeld telefonische of Skype coaching. Deze vorm van integrated coaching is niet alleen heel inspirerend, maar ook uiterst effectief. Bij deze aanpak werkt iedere coach vanuit onze Kompasvisie, met de focus op ambitie en talent.

 

4. Effectmeting

Een coachtraject is nooit vrijblijvend. Er is altijd een reden en doel, met te behalen resultaten. Daarom geven we jou bij ieder traject inzicht in de voortgang en het effect middels een wetenschappelijk onderbouwde effectmeting.

 

5. Evaluatie

Natuurlijk evalueren we het traject en onze dienstverlening. Ons commitment aan kwaliteit en resultaat typeert de professionele aanpak van persoonlijke coaching bij Schouten & Nelissen.