Zelfconfrontatiemethode

Wat vind ik echt belangrijk in mijn werk en leven? Welke kant wil ik op en hoe kom ik in beweging? Hoe word ik effectiever, onafhankelijker, energieker, meer mezelf? Wat drijft mij? En wat houdt mij tegen? Na coaching met de zelfconfrontatiemethode ken je jezelf beter! Je weet wat je motiveert en waar je van gaat stralen. Maar ook wat je belemmert om jezelf verder te ontwikkelen en belangrijke keuzes te maken.

Ontdekkingstocht door leven en loopbaan

De wetenschappelijk onderbouwde zelfconfrontatiemethode is een systematische ontdekkingstocht door je eigen leven en loopbaan. In een gelijkwaardige samenwerking met een coach ontdek je patronen en thema’s in je functioneren. Daarnaast begrijp je hoe ervaringen uit het verleden doorwerken in het hier en nu. Zoals in de manier waarop je nu keuzes maakt, communiceert en omgaat met anderen. Je krijgt meer inzicht in jouw (onbewuste) drijfveren, verlangens en automatismen die onder jouw gedrag en keuzes liggen. De kern van wat je belangrijk en waardevol vindt komt boven. Bovendien maakt de methode de rode draad en het verhaal onder het verhaal zichtbaar. Vanuit de inzichten maak je keuzes en kom je in beweging.

Herken jij jezelf hierin?

  • Ik sta op een kruispunt, welke kant moet ik nu op?
  • Hoe vind ik meer inspiratie en plezier in mijn werk?
  • Wat drijft mij, wat vind ik echt belangrijk?
  • Waar sta ik, waar wil ik naar toe en hoe kom ik in beweging?
  • Het lukt mij maar niet om me in de gewenste richting te ontwikkelen. Wat houdt me toch tegen?

Wat levert het je op?

Je weet wat je motiveert in jouw werk en persoonlijk leven. Je hebt meer inzicht in je sterke en minder sterke kanten en in wat je echt belangrijk vindt. Bovendien begrijp je ook beter wat je (nog) belemmert. Door het herontdekken van je persoonlijke inspiratie, kracht en mogelijkheden ben je onafhankelijker geworden. Je ontwikkelt een toekomstvisie, maakt een groeiplan en komt in beweging. Of je kunt weloverwogen keuzes maken in je loopbaan.


Praktische informatie

Duur: 2 tot 6 maanden

Inhoud: 
- doelstellend gesprek
- meerdere coachingsgesprekken
- evaluatiegesprek

Prijs: € 3.330,-


Meer weten of inschrijven?

Neem contact op met één van onze coachingsadviseurs via telefoon 0418-688 666 of maak een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek.

 

Ben je op zoek naar een andere vorm van coaching? Bekijk dan onze persoonlijke coachingloopbaancoaching of combicoaching.