Werken aan communicatievaardigheden

Verbeter je communicatieve vaardigheden aan de hand van de praktische tips uit deze geselecteerde boeken. Leer hoe je overkomt op anderen en hoe je dat kunt beïnvloeden met de juiste communicatievaardigheden. Verplaats je in de ander, leer luisteren en waarnemen, breng je boodschap met tact en ga echt met elkaar in gesprek. Zo zorg je ervoor dat je sterker overkomt en situaties vanuit allerlei (werk)situaties beter naar je hand kan zetten.
Ook op het gebied van schriftelijke communicatie bieden onderstaande boeken je goede handvatten om zaken helder en overzichtelijk op papier te zetten. 


Stukken beter schrijven

Dit al jaren goedverkopende boek bestaat uit drie delen.

Deel 1 gaat in op schrijfstrategieën, het doel van schrijven en het schrijfproces. In deel 2 vindt je overzichtelijke voorbeelden, checklists en tips om deze stukken te verbeteren. Deel 3 gaat over veelgebruikte social media als LinkedIn, Facebook en Twitter. 


Noteer je dit even?

Noteer je dit even? is een praktisch boek met een korte uitleg over wat er komt kijken bij notuleren, vanaf de voorbereiding op een vergadering tot en met de verzending van het kant-en-klare verslag.

 

 


Commercieel en creatief schrijven

De duidelijke voorbeelden, een stappenplan voor het schrijfproces, formuleertips en veel praktische aanwijzingen maken Commercieel en creatief schrijven een echt hoe-doe-ik-het boek.

 

 


Van selectiegesprek tot exitinterview

Van selectiegesprek tot exitinterview geeft je duidelijke regels, handige tips, formulieren en goede adviezen voor diverse gesprekken.

 

 

 


Over Thema

Op Thema.nl vind je een heel breed scala producten die jou helpen bij je persoonlijke en professionele ontwikkeling. Van boeken, spellen, waaiers, online cursussen en events, tot apps, blogs en artikelen.

Onze producten zijn heel toegankelijk: veel herkenbare voorbeelden, weinig jargon, geen wetenschappelijke betogen maar inspirerende teksten vanuit en voor de praktijk met veel voorbeelden die ervoor zorgen dat je de theorie direct naar je eigen praktijk kunt vertalen.