The leadership circle


  • Welke overtuigingen beperken jouw effectiviteit?
  • Wanneer ben je voorzichtig in plaats van creatief?
  • In welke situaties bescherm je jezelf en zit je vernieuwing in de weg?

Met behulp van The Leadership Circle roepen we diepgaande inzichten over leiderschapseffectiviteit op. Zo krijg je inzicht in de talenten die je bezit om het beste in anderen naar boven te halen en aan te zetten tot verandering en vernieuwing in je organisatie.

Klanten waar wij trots op zijn:

Waarmee wij jouw organisatie helpen


Een leiderschapscultuur die optimaal kan inspelen op de eisen van vandaag en morgen. Inspelen op de steeds veranderende markt, veranderingen in de wensen van klanten en werknemers, toenemende concurrentie en de bijna niet bij te houden technologische ontwikkelingen. Dat vraagt om effectief leiderschap. Ontdek de kracht van The Leadership Circle.

Inzicht in de effectiviteit van leiders


The Leadership Circle Profile

The Leadership Circle Profile is een krachtig leiderschap- en ontwikkelinstrument. Het brengt twee primaire leiderschapsvoorkeuren in kaart: de creatieve competenties en de reactieve neigingen.

Wat het profiel uniek maakt is dat het onmiddellijk inzichtelijk maakt hoe de gedachtewereld van de leider verantwoordelijk is voor zijn productieve of onproductieve gedrag. De kansen voor ontwikkeling komen meteen aan de oppervlakte. Het profiel geeft weer wat managers doen, waarom ze het doen en wat zij kunnen doen om naar een volgend level van leiderschap te groeien.

In combinatie met training en coaching is het een krachtig instrument om snel diepgang te brengen en tot de kern te komen. Met deze kennis kunnen leiders nieuwe keuzes maken die bijdragen aan een efficiënte leiderschapsstijl.

Onze aanpak

Gecertificeerde coaches en senior trainers van Schouten & Nelissen begeleiden organisaties op alle lagen in leiderschapsontwikkeling. Van executive niveau tot aan teamleiders. Hierbij combineren we de ruim 35 jaar ervaring op het gebied van trainen en coachen met het excellente framework van de The Leadershp Circle.

Dat doen we door:

  • Individuele coaching (1 op 1 of als onderdeel van een programma)
  • Coaching van teams, waaronder managementteams. Maar ook de manager en zijn team.
  • Adviseren van L&D en management t.a.v. organisatieontwikkeling
  • Bieden van training aan groepen leidinggevenden
  • On the job support (coaching/ feedback on the spot)
  • Begeleiden van leader2leader-meetings

Onze ervaren coaches zorgen voor duurzame en diepgaande ontwikkeling in jouw organisatie. Wil je meer informatie over ons, de mogelijkheden of een pilot doen voor een individueel profiel of een team cultuurprofiel? Neem dan contact met ons op.

Neem contact met ons op