Ga naar het hoofdmenu Ga naar de inhoud

Reviews Assertiviteit intensief (hbo) (ook virtueel)

8,7 van de 10

8,7 uit 22 ervaringen


 • Tijdens de training leer je handvatten om te gebruiken in de praktijk. Je leert jezelf beter kennen hoe je in situaties reageert en hoe je dit op een gemakkelijke manier kan veranderen.

  Rond, Laura de
  7 van de 10
 • Va te voren contact opgenomen met SN met de vraag welke training het best zou passen bij mijn vraagstelling. Erg goed advies. Van te voren wist ik niet goed wat te verwachten, had ik ook geen hoge verwachtingen en vond ik het erg spannend. De training is me echt bovenverwachting goed bevallen. Onder de indruk hoe proffessioneel alles is opgezet en dat het niet alleen bij de 5 trainingsdagen bleef. Als ik dan nog iets zou moeten opmerken dan zou ik de snelheid waarmee de trainingen elkaar opvolgen noemen. De drie weken tussenpoze was erg krap om een actieplan te schrijven, goed in de praktijk te brengen en te beschrijven. Je bent ook deels afhankelijk of situaties zich voordoen. Heb er zin in om alle opgedane kennis in de praktijk te gaan blijven brengen, gelukkig nog even met online ondersteuning :-)

  Blanken, Renate den
  10 van de 10
 • De training was prima verzorgt, de trainster heeft snel de verschillen persoonlijkheden doorgrond en daarop gehandeld. De groep was open en werkte goed samen. er was wederzijds respect. ik ben blij dat ik deze training gevolgd heb.

  Santos, Victor
  9 van de 10
 • zeer zinvol en leerzaam

  Carolus, Nardo
  9 van de 10
 • Ik vind het een hele mooie training die ik ook als eens 15 jaar geleden heb gevolgd, ik heb er weer veel aan gehad mbt mijn assertiviteit, ik vind Paula een hele goede coach en ik vond het ook een hele fijne groep. Ik ben weer een stuk assertiever geworden.

  Smit, Niels
  9 van de 10
 • Boven verwachting! Aan deze training heb ik meer gehad dan vele gesprekken met een psycholoog in 1 op 1 gesprekken! Compliment!

  Milgen, Wanda van
  9 van de 10
 • De training was een erg goede training gegeven door een goede trainster. Naar mijn mening heeft Schouten en Nelissen te weinig rekening gehouden met de situatie rond Covid-19 en het plannen van de studie-data. Het zou mooi geweest zijn als er meer tijd had gezeten tussen de dagen of dat er nog een extra moment (Bijvoorbeeld coaching) was ingepland na een X-tijd zodat men genoeg tijd had gehad om zaken in de praktijk te oefenen.

  Kitzen, Brian
  7 van de 10
 • Jammer dat de MBO variant niet door ging, maar bedankt dat ik door geschoven werd naar de HBO en dat was goed.

  Ratering, Tiny
  9 van de 10
 • De training als zeer prettig ervaren. Alles was goed geregeld en ik heb erg veel geleerd van de training. Ik zou zeker nog een keer een training volgen bij Schouten & Nelissen.

  Berg, Erwin
  10 van de 10
 • Door het deelnemen aan het leertraject, uitvoeren van de opdrachten en invullen van de Blog wordt je actief betrokken bij het leerproces. Dit is uitstekend !!

  Ghoerai, Omprakash
  10 van de 10
 • De groep en trainster sloten goed aan. Er was veel huiswerk. An sich snap ik dat, maar sommige opdrachten vond ik niet heel goed aansluiten bij de training of mijn persoonlijke leerdoelen. Soms werd er teruggegrepen op eerdere opdrachten. Het is dan vervelend dat er geen koppeling is gemaakt tussen die pagina's, dat je ofwel je eigen werk direct terug kunt lezen/vinden ofwel een samenvatting ervan hebt.

  Go, Jennifer
  9 van de 10
 • Ik vond het een fijne training waar ik heel veel van geleerd hebt. De training heeft mij voldoende handvatten en inzichten gegeven om aan mijn assertiviteit te werken. Het geleerde kan ook direct in de praktijk gebracht worden en dat is heel waardevol.

  Visser, Ellianne de
  9 van de 10
 • Mijn ervaring met deze training is zeer positief. Ik vond de lesstof zeer nuttig en leerzaam. Ook de opdrachten waren duidelijk evenals de bijgeleverde boeken en materiaal. Ik zou deze cursus zeker aanbevelen.

  Versloot, Judith
  8 van de 10
 • Wat ik vooral goed vond was het inzicht opgedaan via de Roos van Leary

  Ogrinc, Henk
  9 van de 10
 • Goede training met name door de trainster. afwisselen theorie en praktijk

  Philip, Marit
  8 van de 10
 • Goed en deskundig en boeken en litaratuur zijn van hoge kwaliteit

  Groos, Maarten
  7 van de 10
 • Ik ben zeer tevreden met de training.

  Bombeeck, Tom
  8 van de 10
 • De training zorgt voor een stuk bewustwording van je eigen gedrag en handelen. Het is confronterend maar draagt goed bij aan de te behalen leerdoelen. De trainer was erg goed in het koppelen van theorie naar de praktijk. Kortom een training waar ik veel aan gehad heb.

  Podde, Marjan
  9 van de 10
 • Heel effectief en doelgericht. Er wordt goed geluisterd naar je leerdoelen en hierop ingespeeld, door de trainer, maar ook de leermiddelen. Je krijgt genoeg handvaten mee om de training en je persoonlijke ontwikkeling tot een succes te maken. Je krijgt inspiratie van de trainer en de opzet van de training.

  Binda, Roshnie
  9 van de 10
 • Zeer nuttige training. Mijn gevoel tijdens/na de training is veelal 'misschien had ik dit (veel) eerder moeten doen.' Prettige groep, waardoor het makkelijk is gebleken wat dingen te oefenen/bespreken waar ik anders huiverig voor zou zijn geweest.

  Evertz, Erik
  8 van de 10
 • Cursus sluit optimaal aan op de praktijkgerelateerde kwesties waar ik en mijn medecursisten tegen aan liepen. Hierdoor heeft iedereen grote stappen kunnen maken en de juiste tools verkregen om deze toe te kunnen passen

  Tol, Merijn van
  9 van de 10
 • erg positief, wel erg zwaar maar leerzaam

  Jong, Nancy de
  9 van de 10