Ga naar het hoofdmenu Ga naar de inhoud

Reviews Draagvlak creëren (ook virtueel)

8,3 van de 10

8,3 uit 6 ervaringen


 • Ondanks dat het online was heb ik het alsnog als bijzonder prettig ervaren.

  Bos, Hinke
  8 van de 10
 • Zeer goede ervaring. Goede cursus die jou de juiste tools geeft om direct toe te passen. Ook hadden we een hele diverse / leuke groep cursisten die het leerprocess alleen maar beter en interessanter heeft gemaakt.

  Doorn, Björn van
  8 van de 10
 • Een hele fijne training. De trainster heeft veel kennis van de materie en kan goed inschatten waar de groep behoefte aan had. In 3 dagen tijd leer je veel over het managen van belangen en creeren van draagvlak

  Kroon, Irene
  9 van de 10
 • Ik vond het een supernuttige en interessante training. Was erg leuk om te doen. Goede combi theorie en praktijk.

  Spronsen, Ivo van
  9 van de 10
 • Mijn algehele ervaring met de training is zeer positief. Dit komt met name door de kleine gemotiveerde groep en de goede leiding, lessen en coaching van onze trainer Yvonne.

  Boelaars, Niels
  8 van de 10
 • Zoals de waardering die hiervoor is gegeven ook duidelijk maakt ben ik over alles zeer tevreden. Het begin was enigszins een beetje stroef omdat niet direct duidelijk was of er nu wel of niet een (telefonisch) intake-gesprek zou worden gevoerd. Dat is eigenlijk het enige minpuntje dat ik kan benoemen. Later is ook duidelijk gemaakt dat deze onduidelijkheid is ontstaan omdat net naar een andere werkwijze was overgeschakeld.

  Mulders, Han
  8 van de 10