Ga naar het hoofdmenu Ga naar de inhoud

Reviews Ontspannen presenteren (ook virtueel)

8,3 van de 10

8,3 uit 4 ervaringen


 • Ik heb de training als zeer prettig ervaring, Marion was een zeer kundige en ervaren trainer. Verder heb ik aan mijn leerdoelen gewerkt en het effect meteen gemerkt. Ik heb er veel van geleerd en kan zeggen dat ik meer ontspannen kan presenteren, top!

  Bruin, Neil
  8 van de 10
 • Prettige manier van trainen. Veel persoonlijke aandacht van trainster. Direct toepassen van theorie in de praktijk met aanwijzingen van de trainster werkt goed.

  Tijhuis, Hans
  9 van de 10
 • Ook al was training vanwege Cornea omgezet na een online training, hebben we er het beste van gemaakt. Maar elk nadeel heeft ook een voordeel hier door hebben we nieuwe waardevol ervaringen opgedaan met online communicatie wat ook een belangrijke manier van communicatie zal blijvende in de toekomst.

  Evers, Matheu
  8 van de 10
 • Algehele ervaring is positief; vooral de inhoud van de trainingen en professionaliteit van de trainsters valt me op. Dit ook bij eerdere trainingen die ik bij S&N heb gevolgd. Een nadeel vind ik het feit dat m'n training eerst een paar keer is verzet voordat hij daadwerkelijk doorging. Dan vraag ik me af waarom er zoveel opties/locaties worden aangeboden. Beter minder opties/locaties dan dat hij steeds wordt verzet vanwege te weinig aanmeldingen.

  Schie, Karen van
  8 van de 10