Ga naar het hoofdmenu Ga naar de inhoud

Reviews Projectleidersvaardigheden (ook virtueel)

8,7 van de 10

8,7 uit 13 ervaringen


 • Erg goede training en zeer deskundige trainer

  Collaris, Miriam
  8 van de 10
 • Ik heb de training als erg positief ervaren, dit komt met name door Jan, de trainer, en door het contact met mede-cursisten. Jan heeft dit ook erg gestimuleerd en we hebben prettig gesproken en elkaar geholpen

  Kanters, Marissa
  9 van de 10
 • Zeer positief, met name door de bevlogen docent. Heb de training binnen onze organisatie inmiddels aan een aantal collega's aanbevolen.

  Dorsthorst, Jeannette
  9 van de 10
 • Goede training, fijne trainingsomgeving. Veel geleerd en aan het denken gezet op het gebied van communicatie. En communicatie is key voor het doen slagen van projecten!

  Bel, Koen
  8 van de 10
 • Ik vind de training zeer leerzaam en goed toepasbaar in de oefeningen. Ik heb de digitale variant gevolgd. Doordat je wekelijks met de stof bezig bent, blijft deze beter hangen. wel was hierdoor de tijd tussen de opdrachten soms behoorlijk krap. Tijdens de bijeenkomsten was er veel ruimte om te oefenen, maar dit zul je echt moeten blijven herhalen voor het een automatisme wordt.

  Kemler, Ellen
  9 van de 10
 • Ik vond het een hele leerzame en kwalitatief goede training. Absoluut toepasbaar in de praktijk. De tijd die opgegeven wordt voor zelfstudie had ik echt wel nodig.

  Ovaa, Johan
  9 van de 10
 • Mijn verwachtingen van deze training waren te hoog. Op grond van de prijs-kwaliteit verhouding zal ik collega's met hetzelfde competentie- en ervaringsniveau deze training niet aanbevelen.

  Marion, Glijn van
  8 van de 10
 • De training is erg leuk en leerzaam om te doen. Even opfrissen van de theorie, maar vooral aan de slag met de praktijk en het oefenen van soft skills. Het werken met een trainingsacteur de laatste dag heeft me verrast. Vooraf vond ik het erg spannend en wist ik niet zo goed wat ik er van kon verwachten. Het werd een ontzettend leuke en leerzame dag.

  Rehorst, Trudy
  8 van de 10
 • Goed!

  Heusden, Jonathan van
  9 van de 10
 • Ik vond de cursus zeer nuttig. Het was allemaal zeer concreet en goed toepasbaar. Ik zal zeker regelmatig de flyers openen om de stappen in een project te verbeteren. Verder vond ik de boeken en leeromgeving prima. De trainer was zeer ervaren, en heel prettig in de omgang. Ik heb mijn gestelde leerdoelen bereikt, of die ga ik bereiken, als ik mijn team leden weer live kan spreken. We hadden verder ook een heel fijne groep. Nogmaals bedankt!

  Elzen, Michel den
  9 van de 10
 • het is de beste training die ik ooit heb gehad. het komt vaker voor dat je na een training denkt van 'okee, leuk, ik lees het nog wel eens na', maar bij deze cursus is het anders. Dat komt door de trainer, de cursisten met wie je optrekt en het aanbevolen lesmateriaal Het zijn vooral de overzichtelijke brokken informatie die Bartelt, ook in verband met elkaar, aanreikt. Ik doe mijn best maar ik kan eigenlijk geen verbeterpunt verzinnen. Op alle mogelijke manieren word je in staat gesteld jezelf met kennis en vaardigheden te verrijken. En uiteraard ook nu blijkt hoe een trainer het verschil kan maken.

  Boks, Kees
  9 van de 10
 • Door de combinatie van 5 trainingsdagen, de online cursus en het inzetten van een coach heb ik erg veel uit deze cursus kunnen halen. Ik ben heel benieuwd hoe het zal beklijven. Maar daarvoor zijn nog een paar extra praktijkopdrachten en een top of mind in de leeromgeving. Ik hoef gelukkig nog niet helemaal afscheid te nemen.

  Reichgelt, Anne
  9 van de 10
 • Ik vond het een waardevolle training: veel geleerd, veel kunnen oefenen, en nieuwe inzichten gekregen. De training vond ik erg goed (kundig, maar ook flexibel: paste makkelijk delen van de training aan op de behoeften van de deelnemers, en wist een goede balans te vinden tussen theorie en praktijk+oefeningen). Kleine tip voor de volgende keer: het is fijn om de training gespreid te hebben, maar met deze tijdsframe om in december en dan januari weer een bijeenkomst te hebben is het lastig goed toe te passen en oefenen ivm feestdagen en vrije dagen. Ik zou hier misschien 6 weken tussen plaatsen ipv 4.

  Tjoelker, Anke
  9 van de 10