Annuleringsvoorwaarden events Schouten & Nelissen

Betaalde Events

  1. Annuleren kan zowel telefonisch (0418-688666) als schriftelijk (info@sn.nl).
  2. Kosteloos annuleren kan tot uiterlijk 14 dagen voor aanvang van de bijeenkomst.
  3. Bij annulering binnen 14 dagen voor aanvang van de bijeenkomst ben je het volledige bedrag verschuldigd. Bij verhindering kun je je altijd laten vervangen door een collega. Neem in dat geval telefonisch contact met ons op.
  4. Schouten & Nelissen behoudt zich het recht voor om bij onvoldoende deelname of andere onvoorziene omstandigheden, de bijeenkomst of een deel van de bijeenkomst geen doorgang te laten vinden. Vanzelfsprekend zullen deelnemers hiervan tijdig op de hoogte worden gesteld. Reeds betaalde deelname kosten worden door ons terugbetaald.

Mocht een bijeenkomst op het laatste moment niet doorgaan, dan is het niet mogelijk om declarabele uren en reiskosten in rekening te brengen bij Schouten & Nelissen.

 

Gratis events

  1. Mocht je onverhoopt niet kunnen, meld ons dit dan z.s.m. voor aanvang via info@sn.nl of per telefoon 0418-688666. Bij verhindering kun je je altijd laten vervangen door een collega. Neem in dat geval telefonisch contact met ons op.
  2. Schouten & Nelissen behoudt zich het recht voor om bij onvoldoende deelname of andere onvoorziene omstandigheden, de bijeenkomst of een deel van de bijeenkomst geen doorgang te laten vinden. Vanzelfsprekend zullen deelnemers hiervan tijdig op de hoogte worden gesteld. Mocht een bijeenkomst op het laatste moment niet doorgaan, dan is het niet mogelijk om declarabele uren en reiskosten in rekening te brengen bij Schouten & Nelissen.