• Coachcafé

Mentaliserend coachen

Leer hoe je kunt ingrijpen als iemand niet goed kan reflecteren

Wil je inzicht in - de achtergronden - van zelfreflectie en inlevingsvermogen?

Aanmelden in 3 eenvoudige stappen!

Laat je inspireren tijdens een event

Overzicht

Bevorder zelfreflectie en inlevingsvermogen!

Dit Coachcafé is bedoeld voor coaches, trainers, adviseurs en managers die adequaat willen kunnen omgaan met medewerkers, collega's, cliënten of deelnemers die weinig of geen zelfreflectie of inleving in anderen (lijken te) hebben.

Mentaliserend coachen

Na afloop van dit Coachcafé:

 • Weet je hoe je kunt handelen als iemand niet goed kan reflecteren
 • Ken je de achtergronden van gebrek aan zelfreflectie en inlevingsvermogen
 • Herken je sneller hoe gebrek aan zelfreflectie kan leiden tot 'lastig' gedrag
 • Heb je kennis gemaakt met de principes van mentaliserend coachen

Event informatie

 • 11 mei 2017
 • Zaltbommel
 • € 159,00 (excl. btw)
 • 5-20 deelnemers
 • Event
Inhoud

Programma

Bevorder zelfreflectie en inlevingsvermogen!"

"Zoals ik het zie, zo is het ook". Mensen met weinig zelfreflectie gaan er vaak vanuit dat hún kijk op de werkelijkheid dé waarheid is. Ze hebben meestal ook moeite zich in te leven in anderen. Als manager of coach vraag je je dan af: hoe kan ik daarmee omgaan? Hoe kan ik zelfreflectie en inlevingsvermogen bevorderen? Zowel bij individuen als in teams.

 • Maak kennis met de achtergronden van gebrek aan zelfreflectie en verminderd inlevingsvermogen
 • Krijg handvatten om zelfreflectie en inlevingsvermogen te herstellen of bevorderen
 • Ontdek de kracht van mentaliserend coachen
 • Oefen met gesprekstechnieken
 • Inclusief het boek 'Mentaliserend coachen: bevorder zelfreflectie en inlevingsvermogen in organisaties' (van de docent René Meijer) t.w.v. € 22,50

Programma

Programma

Het coachcafé Mentaliserend coachen bestaat uit 1 middag en loopt door tot het begin van de avond. Het event vindt plaats bij Schouten & Nelissen aan de Van Heemstraweg West 5 te Zaltbommel.

Middag/avond:

 • van 14.30 tot 19.00 uur
Docenten

René Meijer

René Meijer (1956, psycholoog) is eigenaar/directeur van het Balkon, opleidingscentrum in Vasse. Hij werkt als (team)coach, bedrijfstrainer, opleider en manager. René heeft jarenlange ervaring met individuele- en teamcoaching. Hij is, samen met Peter Bleumer, auteur van het boek 'Mentaliserend coachen, bevorder zelfreflectie en inlevingsvermogen in organisaties' (uitgeverij Boom Amsterdam).

Event informatie

 • 11 mei 2017
 • Zaltbommel
 • € 159,00 (excl. btw)
 • 5-20 deelnemers
 • Event
Datum & Locatie

Kies een datum

 • do. 11 mei 2017
  Zaltbommel
  Datum en tijdstip
  • do. 11 mei 2017
   14:30 - 19:00

  Locatie
  Schouten & Nelissen
  Van Heemstraweg West 5,
  5301 PA, Zaltbommel

Prijs

Prijs

Kosten

Je betaalt voor de Mentaliserend coachen € 159,00 (exclusief 21% btw). Dit bedrag is inclusief borrelbuffet. Daarnaast ontvang je als deelnemer aan het coachcafé het boek 'Mentaliserend coachen: bevorder zelfreflectie en inlevingsvermogen in organisaties'.

Materiaal

Tijdens het coachcafé ontvang je gratis het boek 'Mentaliserend coachen: bevorder zelfreflectie en inlevingsvermogen in organisaties' van René Meijer.

Arrangement

De kosten voor het gebruik van de locatie en koffie/thee zijn bij de prijs inbegrepen. In de pauze verzorgen wij een borrelbuffet met een drankje.

Betaalwijze

Je ontvangt van ons een factuur na verwerking van jouw inschrijving. Deze dient voldaan te zijn voor aanvang van het event.
Ben je na inschrijving onvoorzien verhinderd op betreffende datum? Kosteloos annuleren kan tot uiterlijk 14 dagen voor aanvang van de bijeenkomst. Bij annulering binnen 14 dagen voor aanvang van de bijeenkomst ben je het volledige bedrag verschuldigd, namelijk € 159,00 exclusief 21% btw. Bij verhindering kun je je altijd laten vervangen door een collega. Neem in dat geval telefonisch contact met ons op via 0418 - 688 666.

Coachcafés Thema

Coachcafés Thema

Korte maar intensieve bijeenkomsten, aan het einde van de dag, geleid door experts.

Natuurlijk geef je als coach of trainer het beste wat je hebt. Het beste van je kennis. Het beste van je ervaring. Het beste van jezelf. Dus investeer je regelmatig in jezelf. Je wilt immers bij blijven en kennis maken met nieuwe methodieken. Nieuwe vaardigheden onder de knie krijgen, en bijgepraat worden over de nieuwste ontwikkelingen op je vakgebied. Sparren met collega’s die net zo bevlogen zijn als jij.

Het Coachcafé van uitgeverij Thema is daarvoor de uitgelezen mogelijkheid. Inspirerende bijeenkomsten waarin nieuwe methodieken en theorieën worden besproken en je direct zelf aan de slag gaat met die nieuwe kennis. Korte maar intensieve bijeenkomsten, aan het einde van de dag, geleid door de experts. En met een prima prijs.

‘All Inclusive’ Coachcafés

Wij zorgen voor een borrelbuffet met een drankje. Tijdens de Coachcafés krijg je het bijbehorende product en een Thema waardebon t.w.v. € 7,50. Deze waardebon kun je direct inwisselen in onze boekwinkel in de ontvangstruimte van Schouten & Nelissen of op www.thema.nl.

Over Uitgeverij Thema

Uitgeverij Thema is onderdeel van Schouten Global. Thema is een moderne, gespecialiseerde uitgeverij die zich richt op het verbeteren van het persoonlijk functioneren van mensen, met name mensen in werksituaties.

We maken boeken, spellen en waaiers die de professionele kwaliteiten van mensen en de organisaties waar zij werken naar een hoger plan tillen. Daarin zijn we niet uniek, dat doen meer managementuitgeverijen. Wel uniek is de manier waarop de boeken geschreven zijn: vanuit en voor de praktijk. Onze boeken, spellen en waaiers zijn heel toegankelijk: veel herkenbare voorbeelden, weinig jargon, geen wetenschappelijke betogen maar inspirerende teksten, en vooral ook niet te dik.

 

Meer informatie over dit event?
Neem contact op met een van onze adviseurs van de afdeling Voorlichting via 0418-688510.