Systemische vragen stellen

 • Time icon 1 dag
 • Price icon € 149,00
 • 3-15 deelnemers
 • Kennis van de drie oerkrachten in de onderstroom
 • Aan de slag met systemische vragen en werkvormen
 • Luisteren met je hele lichaam
Aanmelden binnen 3 minuten!

Laat je inspireren tijdens een event

Overzicht

Met systemische vragen kom je snel tot de essentie van het vraagstuk

Deze workshop is een must voor coaches die zelf aan de slag willen met technieken uit systemisch werken. Met deze nieuwe, praktische tools kom je sneller en gemakkelijker tot de kern. Je werkt met een set systemische vragen, waarmee je direct aan de slag kunt. Je leert bovendien hoe je met je hele lichaam kunt luisteren. Zo ontvang je veel meer informatie dan wanneer je alleen je oren gebruikt.

Systemische vragen stellen

Na afloop van dit coachcafé:

 • Heb je kennis vergaard over de oerkrachten in familie- en organisatiesystemen
 • Heb je een aantal kant en klare, praktische systemische vragen, die je in elk coaching traject kunt inzetten
 • Heb je ervaren hoe je met je hele lichaam kunt luisteren om een diepere wijsheid aan te boren

Event informatie

 • 15 juni 2017
 • Zaltbommel
 • € 149,00 (excl. btw)
 • 3-15 deelnemers
 • Event
Inhoud

Programma

In deze workshop maak je via een demo kennis met de drie oerkrachten die in de onderstroom spelen: ordening, insluiten en balans in geven en nemen. Vervolgens ga je zelf aan de slag met een set systemische vragen die je in jouw coachgesprekken kunt gebruiken, waarbij er ook veel aandacht is voor systemisch luisteren. Wat hoor je wanneer je je hele lichaam gebruikt? Je leert de systemische wijsheid van je eigen lichaam meer te benutten in het contact me je cliënt. Deze wijsheid is bij iedereen in potentie aanwezig, als een informatiestroom die alleen maar 'aangezet' hoeft te worden.

Programma

Programma

Coachcafé Systemische vragen stellen bestaat uit 1 middag en vindt plaats bij Schouten & Nelissen aan de Van Heemstraweg West 5 te Zaltbommel.

Middag:

 • van 14.30 tot 19.00 uur
Docenten

Siets Bakker

Siets Bakker heeft als organisatieadviseur haar systemische wijsheid bij talloze organisaties toegepast. Zij leert directeuren, adviseurs en HR-managers hoe ze systemische aspecten kunnen doorvoeren in hun beleid en uitvoering. Zij bracht als een van de eersten systemisch werken vanuit opstellingen naar de werkvloer.

Leanne Steeghs

Leanne Steeghs is gediplomeerd trainer/coach, familie- en organisatieopsteller en docent bij Trainers Academie en de School voor Coaching. In 2016 rondde zij de train-de-trainer organisatieopstellingen af. Zij integreert systemische werkvormen, vragen en interventies in sales- leiderschaps- en teamtrajecten.

Event informatie

 • 15 juni 2017
 • Zaltbommel
 • € 149,00 (excl. btw)
 • 3-15 deelnemers
 • Event
Datum & Locatie

Kies een datum

 • do. 15 juni 2017
  Zaltbommel
  Plaatsen vrij: 3
  Datum en tijdstip
  • do. 15 juni 2017
   14:30 - 19:00

  Locatie
  Schouten & Nelissen
  Van Heemstraweg West 5,
  5301 PA, Zaltbommel

Prijs

Prijs

Kosten

Je betaalt voor dit coachcafé € 149,00 (exclusief 21% btw). Dit bedrag is inclusief het arrangement.

Materiaal

Tijdens coachcafé Systemische vragen stellen ontvang je het boek 'Systemisch wijzer' van de auteurs Siets Bakker en Leanne Steeghs.

Arrangement

De kosten voor het gebruik van de locatie en koffie/thee bij de prijs inbegrepen. In de pauze verzorgen wij een borrelbuffet met een drankje.

Betaalwijze

Je ontvangt van ons een factuur na verwerking van jouw inschrijving. Deze dient voldaan te zijn voor aanvang van het event.
Ben je na inschrijving onvoorzien verhinderd op betreffende datum? Kosteloos annuleren kan tot uiterlijk 14 dagen voor aanvang van de bijeenkomst. Bij annulering binnen 14 dagen voor aanvang van de bijeenkomst ben je het volledige bedrag verschuldigd, namelijk € 149,00 exclusief 21% btw. Bij verhindering kun je je altijd laten vervangen door een collega. Neem in dat geval telefonisch contact met ons op via 0418 - 688 666.

Coachcafés Thema

Coachcafés Thema

Korte maar intensieve bijeenkomsten, aan het einde van de dag, geleid door experts.

Natuurlijk geef je als coach of trainer het beste wat je hebt. Het beste van je kennis. Het beste van je ervaring. Het beste van jezelf. Dus investeer je regelmatig in jezelf. Je wilt immers bij blijven en kennis maken met nieuwe methodieken. Nieuwe vaardigheden onder de knie krijgen, en bijgepraat worden over de nieuwste ontwikkelingen op je vakgebied. Sparren met collega’s die net zo bevlogen zijn als jij.

Het Coachcafé van uitgeverij Thema is daarvoor de uitgelezen mogelijkheid. Inspirerende bijeenkomsten waarin nieuwe methodieken en theorieën worden besproken en je direct zelf aan de slag gaat met die nieuwe kennis. Korte maar intensieve bijeenkomsten, aan het einde van de dag, geleid door de experts. En met een prima prijs.

‘All Inclusive’ Coachcafés

Wij zorgen voor een borrelbuffet met een drankje. Tijdens de Coachcafés krijg je het bijbehorende product en een Thema waardebon t.w.v. € 7,50. Deze waardebon kun je direct inwisselen in onze boekwinkel in de ontvangstruimte van Schouten & Nelissen of op www.thema.nl.

Over Uitgeverij Thema

Uitgeverij Thema is onderdeel van Schouten Global. Thema is een moderne, gespecialiseerde uitgeverij die zich richt op het verbeteren van het persoonlijk functioneren van mensen, met name mensen in werksituaties.

We maken boeken, spellen en waaiers die de professionele kwaliteiten van mensen en de organisaties waar zij werken naar een hoger plan tillen. Daarin zijn we niet uniek, dat doen meer managementuitgeverijen. Wel uniek is de manier waarop de boeken geschreven zijn: vanuit en voor de praktijk. Onze boeken, spellen en waaiers zijn heel toegankelijk: veel herkenbare voorbeelden, weinig jargon, geen wetenschappelijke betogen maar inspirerende teksten, en vooral ook niet te dik.

 

Meer informatie over dit event?
Neem contact op met een van onze adviseurs van de afdeling Voorlichting via 0418-688510.