Camiel Gielkens

is CEO van Schouten & Nelissen. Daarnaast is hij een resultaat gedreven executive coach. Door zijn jarenlange ervaring als strategisch consultant begrijpt hij de dynamiek van een board room als de beste. Hij is expert op het gebied van talentontwikkeling en leiderschap en ontketent verandering en innovatie in organisaties over de hele wereld. In 2008 startte hij bij Schouten & Nelissen als senior consultant. In 2012 vervolgde hij zijn carrière binnen de organisatie als General Manager van Schouten China. Daar adviseerde hij bedrijven om hun bedrijfsresultaten te verbeteren, innovaties te stimuleren en werkplezier te vergroten.

Leiderschapsontwikkeling voor innovatie

Jaarlijks reikt de internationale ATD (Association for Talent Development) de prestigieuze Excellence in Practice Awards uit.
Dit jaar ontvingen OSRAM en Schouten Global de award voor het Essentials of Leadership Program (ELP) dat zij samen ontwikkelden. Inmiddels hebben meer dan 800 managers dit blended leiderschapsprogramma  gevolgd. De deelnemers in het programma werken vanuit de Hoofd-Hart-Handen visie. Zo geven ze samen invulling aan de strategische ambitie van OSRAM.

Waarom is de won dit programma de ATD award? Wat maakt het programma onderscheidend? Camiel Gielkens deelt graag deze buitengewone ervaring met je.