Ga naar het hoofdmenu Ga naar de inhoud

SurPlus

Het SurPlus programma is gestart!


Waarom is SurPlus in het leven geroepen?  Nou, het zit zo. Freelancers die namens ons werken zijn enorm belangrijk en zien we als elementair. Jullie werken dagelijks met medewerkers van onze relaties om het beste uit zichzelf te halen.

Dit weten we en toch hebben we het gevoel dat die relatie versterkt kan worden. Onder de noemer van SurPlus hebben we de outlines van een programma gedefinieerd waarin de vernieuwde samenwerking vorm krijgt.

Wat houdt SurPlus in? 

  1. Professionalisering | Blijf jezelf ontwikkelen als professional in je vakgebied en deel ervaringen en kennis met je vakgenoten.
  2. Ambassadeurschap | Verstevigen van ons gezamenlijke ambassadeurschap richting onze relaties
  3. Performance based beloning | Een extra beloning bij betere prestaties. Daarnaast zal er ook inzicht worden geven in je eigen performance.

Hierom hebben freelancers zich aangemeld!

Enkele quotes van nieuwe SurPlus leden.

"De kans krijgen om mee te denken en te doen en samen tot verbetering te komen: elke dag een beetje beter. Ik zoek actief naar een bredere rol dan trainer. Denk daar meer waarde te kunnen creëren. SurPlus geeft mij een verbreding in taak en toegevoegde waarde. Het voordeel dat het mij geeft is voldoening, impact en resultaat. Streven naar groei en verbetering, uitgedrukt in een cijfer van deelnemers motiveert me."

 

 

Wat mij aanspreekt aan Surplus:

  • "Focus op dat waar je het allerbest in bent"
  • "Blijven ontwikkelen"
  • "Elkaar verder brengen"

SurPlus in 4 minuten.

Bekijk op je gemak het filmpje ‘SurPlus in 4 minuten’ voor meer informatie.

Uitleg & spelregels

Hieronder kun je het document downloaden waarin naast uitleg en spelregels ook wat rekenvoorbeelden te vinden zijn. Ook de data en onderwerpen voor de professionaliseringsdagen 2021 vind je er terug.

- Toelichting & spelregels

Wij hebben een toolkit voor je gemaakt!

Hieronder kun je verschillende hulpmiddelen downloaden die je zullen helpen bij de professionalisering en je ambassadeurschap in je dagelijkse werk.

- Huisstijl PowerPoint 

- Raleway lettertype/font

- Achtergronden voor video-conferences

- Emailbanners

Vragen of advies nodig?

Klik op onderstaande links om hulp te ontvangen

Marieke Schouten

Projectleider & Ambassadeur SurPlus

Neem direct contact op