Ga naar het hoofdmenu Ga naar de inhoud

Incompany & Maatwerk

Relevance is het merk van Schouten & Nelissen voor (inter)nationale incompany- en maatwerktrajecten. Relevance brengt hoogwaardige trainingen en opleidingen bij jou op kantoor.


Een incompany training, ook wel inhouse training of bedrijfstraining, is een training die binnen jouw organisatie plaatsvindt. Hebben meerdere collega’s in jouw organisatie dezelfde leervraag? Dan is een incompany training zeer geschikt. Al onze hoogwaardige trainingen en opleidingen organiseren we ook bij jou op kantoor. Het Schouten & Nelissen merk Relevance voert deze incompany trainingen uit. Relevance stelt bovendien unieke maatwerkprogramma’s samen op basis van specifieke leerwensen en –doelen.

  • Organiseer impactvolle trainingsprogramma’s in jouw organisatie
  • Breng kennis en competenties van meerdere collega’s tegelijk naar een hoog niveau
  • Werk effectief aan specifieke leerwensen en –doelen in teams.

Bel Relevance: 0418 683 440.

Effectieve en impactvolle trainingprogramma's

Of het nu gaat om persoonlijke effectiviteit, communicatie, samenwerking, leidinggeven, projectmatig werken of projectmanagement, Relevance heeft ruime ervaring met incompany en maatwerktrajecten op al deze gebieden. Telkens weer zijn de specifieke leerwensen en –doelen van teams en organisaties het vertrekpunt. In nauwe samenspraak formuleren we doelstellingen en maken we resultaatafspraken.

Leervormen

Tijdens onze inhouse trainingen maken we bij voorkeur gebruik van uiteenlopende innovatieve interventies en leervormen. Naast klassikale bijeenkomsten gebruiken we bijvoorbeeld scans, feedbackinstrumenten, e-learning, e-doing en persoonlijke (e-)coaching. Afhankelijk van jouw leer- en ontwikkelwensen kijken we naar best mogelijke combinatie van vormen.

6 pijlers voor duurzame ontwikkeling

De incompany en maatwerktrajecten van Relevance krijgen vorm op basis van een op wetenschap gebaseerde visie op leren en ontwikkelen. Daarbij gaan we uit van 6 pijlers voor duurzame ontwikkeling.

  • Uitgaan van autonomie van de lerende
  • Potentieel en persoonlijke ambitie centraal
  • Bewust omgaan met belemmeringen
  • Leren door te reflecteren en te doen
  • Leren in de (werk)context
  • Evidence based

Meest gevolgd incompany

Een selectie van veel gevraagde trainingen die Relevance op maat voor jouw bedrijf maakt en op locatie kan geven.

Bekijk het hele aanbod

Wij helpen organisaties wereldwijd

Onze succesvolle aanpak passen we mondiaal toe. Wij beschikken over een wereldwijd netwerk van freelance trainers, docenten en coaches. Benieuwd wat wij voor jouw organisatie internationaal kunnen betekenen? Neem contact met Relevance op.

Organisatieontwikkeling

Relevance verzorgt voor de zakelijke markt programma’s op het gebied van leiderschap, power skills en change management.

Een ontwikkelprogramma kan specifiek worden samengesteld voor teams of voor collega’s uit verschillende teams en afdelingen. Het programma wordt dus op maat samengesteld, passend bij de doelen van de organisatie.

Lees meer op de site van Relevance