Incompany en maatwerk

  • Organiseer impactvolle trainingsprogramma’s in jouw organisatie
  • Breng kennis en competenties van meerdere collega’s tegelijk naar een hoog niveau
  • Werk effectief aan specifieke leerwensen en –doelen in teams.

Een incompany training, ook wel inhouse training of bedrijfstraining, is een training die binnen jouw organisatie plaatsvindt. Hebben meerdere collega’s in jouw organisatie dezelfde leervraag? Dan is een incompany training zeer geschikt. Al onze hoogwaardige trainingen organiseren we ook bij jou op kantoor. We stellen bovendien unieke trainingsprogramma’s samen op basis van specifieke leerwensen en –doelen.

Effectieve en impactvolle trainingsprogramma's

Of het nu gaat om persoonlijke effectiviteit, communicatie, samenwerking, leidinggeven, projectmatig werken of projectmanagement, we hebben ruime ervaring met incompany en maatwerktrajecten op al deze gebieden. Telkens weer zijn de specifieke leerwensen en –doelen van teams en organisaties het vertrekpunt. In nauwe samenspraak formuleren we doelstellingen en maken we resultaatafspraken.

Duurzame gedragsverandering

We beschikken over hoogwaardige trainingsprogramma’s met bewezen effectiviteit of stellen op maat incompany trajecten samen op basis van specifieke leerwensen en –doelen binnen teams en organisaties.

Om duurzame gedragsverandering te realiseren maken we deelnemers tijdens onze leertrajecten eerst bewust van eigen gedrag. We laten ze hierop grondig reflecteren. Om daarna ander gedrag te trainen en laten zien en ervaren wat dit oplevert. Daarbij hebben we nadrukkelijk aandacht voor de context waarbinnen deelnemers opereren. Zo vergroten we de effectiviteit en de impact van de training.

Leervormen

Tijdens onze inhouse trainingen maken we bij voorkeur gebruik van uiteenlopende innovatieve interventies en leervormen. Naast klassikale bijeenkomsten gebruiken we bijvoorbeeld scans, feedbackinstrumenten, e-learning, e-doing en persoonlijke (e-)coaching. Afhankelijk van jouw leer- en ontwikkelwensen kijken we naar best mogelijke combinatie van vormen.

6 pijlers voor duurzame ontwikkeling

Onze incompany en maatwerktrajecten krijgen vorm op basis van een op wetenschap gefundeerde visie op leren en ontwikkelen. Daarbij gaan we uit van 6 pijlers voor duurzame ontwikkeling.

  1. Uitgaan van autonomie van de lerende
  2. Potentieel en persoonlijke ambitie centraal
  3. Bewust omgaan met belemmeringen
  4. Leren door te reflecteren en te doen
  5. Leren in de (werk)context
  6. Evidence based

Neem vrijblijvend contact met ons op

Wij confronteren mensen en organisaties met eigen gedrag. En we laten ze grondig reflecteren op zichzelf. Dat wordt door onze klanten zeer gewaardeerd. Zo realiseren we duurzame gedragsverandering.

Marieke Schouten, directeur Sales bij Schouten & Nelissen

Klanten waar wij trots op zijn:

Wij helpen organisaties wereldwijd

Onze succesvolle aanpak passen we mondiaal toe. Wij beschikken over een wereldwijd netwerk van freelance trainers en coaches. Benieuwd wat wij voor jouw organisatie internationaal kunnen betekenen? Neem contact met ons op

Incompany en maatwerk

Een incompany training, ook wel inhouse training of bedrijfstraining, is een training die binnen jouw organisatie plaatsvindt. Je traint dus samen met collega’s. Een incompany training kan specifiek worden samengesteld voor teams of voor collega’s uit verschillende teams en afdelingen. De training wordt dan dus op maat samengesteld. Vandaar dat dit type trainingen ook wel maatwerktraining genoemd.

We beschikken over hoogwaardige trainingsprogramma’s met bewezen effectiviteit. Deze programma’s hebben we in tal van organisaties en binnen uiteenlopende branches met succes uitgevoerd. Onze trainingsprogramma’s stemmen we af op leerwensen en –doelen van jou en je collega’s. Heb je hele specifieke leerwensen dan stellen we specifiek voor jouw collega’s een programma op maat samen. Helemaal afgestemd op de situatie in jouw organisatie.

Of het nu gaat om persoonlijke effectiviteit, communicatie, samenwerking, leidinggeven, projectmatig werken of projectmanagement, we hebben ruime ervaring met bedrijfstrainingen op al deze gebieden. Onze incompany trainingen worden samengesteld en uitgevoerd door onze intern opgeleide consultants en trainers. Zij beschikken over de juiste kennis en ervaring om jou en je collega’s de juiste kennis aan te reiken, je te confronteren met je eigen gedrag en nieuw gedrag aan te leren.

Een inhouse groepstraining is een uitkomst als meerdere collega’s in jouw organisatie dezelfde leervraag hebben. Bij een bedrijfstraining maken we gebruik maken van actuele praktijksituaties en praktijkvoorbeelden uit jouw organisatie. Er is ruimte om te brainstormen over processen of bepaalde werkwijzen tegen het licht te houden. Dat maakt leren met je collega’s zeer effectief. Je zult merken dat je in de praktijk direct profijt hebt van wat je hebt geleerd in de training.