Incompany en Maatwerk Trainingen


 • Het succes van jouw organisatie schuilt in gelukkige en sterke medewerkers
 • Gerichte leer- en ontwikkeltrajecten zet mensen blijvend in beweging
 • Onze Incompany en maatwerk trainingen realiseren gedragsverandering op alle niveaus

Het is onze ambitie iedereen in je organisatie uit te dagen op zoek te gaan naar eigen kracht en zo het beste uit zichzelf te halen. We werken vanuit een integrale kijk waarin jouw organisatie centraal staat. Want jouw organisatie en ontwikkelvraag is uniek.

Klanten waar wij trots op zijn:

Welke mogelijkheden bieden wij?


We verzorgen Incompany trainingen en opleidingen op maat. De ideale optie als meerdere medewerkers voor dezelfde uitdaging staan.

Populaire Incompany trainingen


Medewerkers ervaren ons als professionals die hen een spiegel voorhouden en raken zodat zij het geleerde direct in de praktijk kunnen toepassen

Marieke Schouten, Directeur Corporate Sales
Schouten & Nelissen

Onze expertise


Ontwikkeling van organisaties is al sinds 1980 onze passie. In onze rol als businesspartner zien we een aantal strategische thema's bij onze klanten terugkomen.

Op zoek naar hulp en advies over strategische verandervraagstukken binnen jouw organisatie? Bekijk ook wat wij op het gebied van consultancy kunnen betekenen.

Onze aanpak


Wij zijn partner in de professionele ontwikkeling van jouw mensen en organisatie.

 • 1. Inzicht

  Samen formuleren we de organisatie-uitdaging. De start van een uniek ontwikkeltraject.

 • 2. Actie

  Met jou en je medewerkers gaan we aan de slag. Het succes van de ontwikkeling van je organisatie zien we als een gedeelde verantwoordelijkheid.

 • 3. Resultaat

  Realiseer gedragsverandering in alle lagen van je organisatie. We helpen jou om zelfstandig verder te bouwen aan een succesvolle organisatie.

Wij helpen organisaties wereldwijd


Onze succesvolle aanpak hebben we ook over de grenzen geïntroduceerd. Wij beschikken over een wereldwijd netwerk van freelance trainers en coaches. Benieuwd wat wij voor jouw organisatie internationaal kunnen betekenen? Neem contact met ons op

Onze visie


Ruim 35 jaar ervaring

Schouten & Nelissen heeft jarenlange ervaring in het begeleiden van uiteenlopende trajecten op het gebied van organisatieontwikkeling. Of het nu vraagstukken zijn op het gebied van leiderschap, teamontwikkeling, performance management, klantgerichtheid, communicatie, kwaliteitsverbetering of competentiemanagement; bij ons ben je aan het juiste adres. Wij bieden professionele ondersteuning, gebaseerd op onderzoek, kennis en ervaring.

Ontwikkeling van organisaties is al sinds 1980 onze passie. Gedragsverandering van jouw mensen speelt daarbij een belangrijke rol. Wij werken vanuit de overtuiging dat het werkelijke succes van jouw organisatie schuilt in het persoonlijke succes van jou en je medewerkers. Bij een ontwikkeltraject starten we altijd bij het management. Tenslotte hebben jullie een voorbeeldfunctie en zien wij jou als drijvende kracht achter de gewenste ontwikkeling.

Op zoek naar je eigen kracht

We dagen iedereen in je organisatie uit op zoek te gaan naar hun eigen kracht en zo het beste uit zichzelf te halen. Het gaat erom dat mensen hun eigen verantwoordelijkheid leren en durven nemen voor het behalen van de organisatiedoelen. Daarbij gaan wij persoonlijke confrontatie niet uit de weg bij het doorbreken van gewoontegedrag. Zo zetten we mensen blijvend in beweging.

Bij elk vraagstuk op het gebied van organisatieontwikkeling werken we bij Schouten & Nelissen vanuit een integrale kijk op organisaties: we houden altijd de samenhang tussen strategie, structuur, menselijke processen en menselijke hulpbronnen in het oog. Ook de bij jou aanwezige kennis over jouw mensen en werkprocessen vormt een belangrijke bron. Zo werken we nauw met je samen aan de ontwikkeling van jouw organisatie. 

Neem vrijblijvend contact met ons op