Incompany en maatwerk


 • Organiseer impactvolle trainingsprogramma’s in jouw organisatie
 • Breng kennis en competenties van meerdere collega’s tegelijk naar een hoog niveau
 • Werk effectief aan specifieke leerwensen en –doelen in teams.

Een incompany training, ook wel inhouse training of bedrijfstraining, is een training die binnen jouw organisatie plaatsvindt. Hebben meerdere collega’s in jouw organisatie dezelfde leervraag? Dan is een incompany training zeer geschikt. Onze hoogwaardige trainingen organiseren we in tal van organisaties en branches. We stellen ook unieke trainingsprogramma’s samen op basis van specifieke leerwensen en –doelen.

Trainen met collega's


We verzorgen hoogwaardige incompany trainingen met bewezen effectiviteit. En we stellen op maat trainingsprogramma's samen, specifiek afgestemd op jouw wensen en ambities.

Wij confronteren mensen en organisaties met eigen gedrag. En we laten ze grondig reflecteren op zichzelf. Dat wordt door onze klanten zeer gewaardeerd. Zo realiseren we duurzame gedragsverandering.

Marieke Schouten, directeur Sales bij Schouten & Nelissen

Klanten waar wij trots op zijn:

Meer mogelijkheden voor teamontwikkeling


Naast teamtrainingen versterken we teams met  teambuilding, teamcoaching en Management Development programma’s.

Onze aanpak


Wij zijn partner in de professionele ontwikkeling van jouw mensen en organisatie.

 • 1. Inzicht

  Samen formuleren we de leerwensen en doelstellingen van het ontwikkeltraject.

 • 2. Actie

  Met jou en je medewerkers gaan we aan de slag. Het succes van de ontwikkeling van het team zien we als een gedeelde verantwoordelijkheid.

 • 3. Resultaat

  We zorgen voor blijvende gedragsverandering en helpen jou zelfstandig verder te bouwen aan de ontwikkeling van het team.

Wij helpen teams wereldwijd


Onze succesvolle aanpak passen we mondiaal toe. Wij beschikken over een wereldwijd netwerk van freelance trainers en coaches. Benieuwd wat wij voor jouw organisatie internationaal kunnen betekenen? Neem contact met ons op

Incompany en maatwerk


Een incompany training, ook wel inhouse training of bedrijfstraining, is een training die binnen jouw organisatie plaatsvindt. Je traint dus samen met collega’s. Een incompany training kan specifiek worden samengesteld voor teams of voor collega’s uit verschillende teams en afdelingen. De training wordt dan dus op maat samengesteld. Vandaar dat dit type trainingen ook wel maatwerktraining genoemd.

We beschikken over hoogwaardige trainingsprogramma’s met bewezen effectiviteit. Deze programma’s hebben we in tal van organisaties en binnen uiteenlopende branches met succes uitgevoerd. Onze trainingsprogramma’s stemmen we af op leerwensen en –doelen van jou en je collega’s. Heb je hele specifieke leerwensen dan stellen we specifiek voor jouw collega’s een programma op maat samen. Helemaal afgestemd op de situatie in jouw organisatie.

Of het nu gaat om persoonlijke effectiviteit, communicatie, samenwerking, leidinggeven, projectmatig werken of projectmanagement, we hebben ruime ervaring met bedrijfstrainingen op al deze gebieden. Onze incompany trainingen worden samengesteld en uitgevoerd door onze intern opgeleide consultants en trainers. Zij beschikken over de juiste kennis en ervaring om jou en je collega’s de juiste kennis aan te reiken, je te confronteren met je eigen gedrag en nieuw gedrag aan te leren.

Een inhouse groepstraining is een uitkomst als meerdere collega’s in jouw organisatie dezelfde leervraag hebben. Bij een bedrijfstraining maken we gebruik maken van actuele praktijksituaties en praktijkvoorbeelden uit jouw organisatie. Er is ruimte om te brainstormen over processen of bepaalde werkwijzen tegen het licht te houden. Dat maakt leren met je collega’s zeer effectief. Je zult merken dat je in de praktijk direct profijt hebt van wat je hebt geleerd in de training.

Neem vrijblijvend contact met ons op