E-learning voor organisaties

 • Maak gebruik van de voordelen en het rendement van e-learning
 • Laat op maat goed doordachte e-learning modulen samenstellen
 • Profiteer van de effectieve online leerreizen van New Heroes

E-learning is binnen organisaties niet meer weg te denken. De effectiviteit is bewezen. Bovendien wordt leren leuk en makkelijk. Wij stellen voor organisaties e-learning modulen op maat samen. E-learning die prikkelt, nieuwsgierig maakt en verleidt tot nadenken en reflectie. En we bieden je – in samenwerking met onze partner New Heroes – een online leerplatform met meer dan  130 online trainingen.

Goed doordachte e-learning op maat

In nauwe samenwerking met onze opdrachtgevers stellen goed doordachte en effectieve e-learning modulen en – trajecten samen. Altijd gebaseerd op SMART-geformuleerde leerdoelen. We richten ons op het opdoen van kennis, bewustwording van eigen gedrag en het realiseren van duurzame gedragsverandering. We werken met de bekende auteurstools  als Articulate Storyline en Elucidat.

Toepassingsmogelijkheden
We kennen verschillende toepassingsmogelijkheden:

1. Kennis opdoen
Hoe maak je teamleden snel vertrouwd met jouw organisatie? Of met vernieuwingen? Veranderende regels en wetten? Nieuwe werkinstructies of systemen? Dat kan door snel kennis op te doen door de inzet van relevante video’s, leerzame animaties en informerende vraag-antwoorden.

2. Bewustwording
Wil je je medewerkers motiveren voor een nieuwe manier van werken? Staat je organisatie aan de vooravond van een cultuuromslag? Wil je dat je medewerkers veiliger, professioneler of transparanter gaan werken? Wij helpen je medewerkers gemotiveerd aan de slag te gaan.

3. Gedragsverandering
Er valt een wereld te winnen als jouw medewerkers zich klantvriendelijker opstellen. Of betere gesprekken voeren aan de balie, de telefoon of op de werkvloer. Wij helpen je medewerkers snel en effectief hun vaardigheden te verbeteren. Door te oefenen zetten ze dit nieuwe gedrag moeiteloos in op de werkvloer.

Doelstellingen en resultaatafspraken
We hebben ruime ervaring met het maken van e-learning in verschillende type organisaties en branches. Telkens weer zijn de specifieke leerwensen en –doelen van teams en organisaties het vertrekpunt. In nauwe samenspraak formuleren we doelstellingen en maken we resultaatafspraken.

Voorbeelden
Bekijk hier enkele voorbeelden van e-learningmodulen die we voor onze klanten hebben ontwikkeld:

Klanten waar we trots op zijn:

Effectieve leerreizen met een torenhoog rendement

Wil jij medewerkers de kans geven zich onbeperkt te blijven ontwikkelen? Wil je het leer- en ontwikkelklimaat in jouw organisatie optimaal faciliteren? En wil je gebruik maken van online trainingen met een torenhoog rendement? Maak dan kennis met New Heroes,  dé specialist in online trainingen voor jouw organisatie!

Maakt leren leuk en makkelijk

New Heroes – opgericht door Jan Schouten - biedt je een online leerplatform voor alle medewerkers in je organisatie. Het platform geeft je onbeperkt toegang tot meer dan 130 online trainingen. Je vind  er trainingen op het gebied van Leiderschap & Management, Communicatie, Werk, Leven, Loopbaan en nog veel meer. De online trainingen zijn zeer effectief en hebben een hoog rendement. Je vind er geen gortdroge lappen tekst. Medewerkers gaan actief aan de slag in de praktijk. Geen e-learning dus, maar e-doing. Dat maakt het leren leuk, makkelijk en effectief.

Bewezen effectief

De online trainingen van New Heroes zijn bewezen effectief en zorgen voor:

 • productieve en gelukkige medewerkers 
 • een hogere werknemerstevredenheid 
 • een lager ziekteverzuim en minder personeelsverloop 
 • intrinsieke motivatie, onderling vertrouwen en teamgevoel 
 • het behalen van je bedrijfsresultaten en organisatiedoelstellingen

Online leren en coaching

Om het leerproces te versnellen combineren we e-learning met persoonlijke coaching via:

 • een supportersfunctie waarmee medewerkers elkaar kunnen coachen;
 • professionele persoonlijke coaches voor meer verdieping en optimaal resultaat.

Inzicht in leergedrag

Als werkgever zal je snel de effectiviteit van de online trainingen ervaren. We geven je bovendien realtime inzicht in het leergedrag van medewerkers via een eigen dashoard. Je krijg inzicht in:

 • het leergedrag van je medewerkers
 • de voortgang die medewerkers boeken
 • de ontwikkeling die medewerkers doormaken

Wil je meer informatie over e-learning voor organisaties?