Innovatieve leerconcepten én leertechnieken


 • Leren vanaf iedere plek en op elk moment
 • Individueel leren of tegelijk met je (internationale) team
 • Interactieve lesstof, video’s, illustraties en animaties
 • Leren aan de hand van praktijkvoorbeelden

Leren is een samenspel van onder andere kennis, vaardigheden en gedrag. Met leertechnieken zoals e-learning, online learning en blended learning laten we medewerkers sneller en beter leren. Samen met jou bepalen we welke leervorm we inzetten om gedragsverandering in jouw organisatie te realiseren. Van het bouwen van e-learnings op maat tot aan standaard e-learnings, jouw vraag is leidend.

Voorheen werd deze vorm van leren door onze dochter Cirquest uitgevoerd. Schouten & Nelissen is de specialist in het toepassen van leren op organisatieontwikkeling en neemt deze vorm van geïntegreerd leren volledig op zich.

Klanten waar we trots op zijn:

Welke mogelijkheden bieden wij?


Leerdoelen die je behaalt met de inzet van e-learning


#1. Kennis opdoen

Hoe maak je teamleden snel vertrouwd met jouw organisatie? Of met vernieuwingen? Veranderende regels en wetten? Nieuwe werkinstructies of systemen? Dat kan door snel kennis op te doen door de inzet van relevante video’s, leerzame animaties en informerende vraag-antwoorden.

#2. Gedrag veranderen

Er valt een wereld te winnen als jouw medewerkers zich klantvriendelijker opstellen. Of betere gesprekken voeren aan de balie, de telefoon of op de werkvloer. Wij helpen je medewerkers snel en effectief hun vaardigheden te verbeteren. Door te oefenen zetten ze dit nieuwe gedrag moeiteloos in op de werkvloer.

#3.Bewust worden

Wil je je medewerkers motiveren voor een nieuwe manier van werken? Staat je organisatie aan de vooravond van een cultuuromslag? Wil je dat je medewerkers veiliger, professioneler of transparanter gaan werken? Wij helpen je medewerkers gemotiveerd aan de slag te gaan.

Onze expertise


Wij versterken en ontwikkelen jouw medewerkers onder andere op het gebied van communicatie, persoonlijke ontwikkeling, management en HR, commercie en veiligheid.

Onze werkwijze


 • Inzicht

  Op basis van een analyse ontvang je advies op maat voor de beste mix aan leermethodes.

 • Actie

  We werken intensief met jou als klant samen. Zo ontvang je advies, ontwikkelen we samen (co-creatie), krijg je hulp bij de invoering én nazorg.

 • Resultaat

  Uiteindelijk draait het om het realiseren van blijvende gedragsverandering en het behalen van de gestelde leerdoelen.

Leertechnieken


Ik waardeer het traject dat wij doen met het rapportcijfer 9. Samen bouwden we aan een gemeentebreed agressieprotocol en bijbehorende trainingen.

Neem contact met ons op