Ga naar het hoofdmenu Ga naar de inhoud

Actie enquête Incompany trainingen

Deze actie loopt tot en met 11 mei 2021. (aangepast op 04-05-2021)

Ga naar enquête


Vul de enquête in en maak kans op een gratis tweedaagse Incompany training t.w.v. €5.500,-

Ben jij verantwoordelijk voor het regelen van Incompany trainingen voor een organisatie met 250 – 4.000 medewerkers binnen Nederland? Dan zijn wij op zoek naar jou. Ook wij willen blijven leren en ontwikkelen. Daarom zijn we benieuwd naar de wensen en behoeften van jouw organisatie. Wat is voor jou belangrijk bij het kiezen van een training voor jullie medewerkers? Welke eisen stelt jouw organisatie aan een leer- en ontwikkelspecialist?

Laat het ons weten door onze enquête Incompany trainingen in te vullen en maak kans op een gratis tweedaagse Incompany training t.w.v. €5.500,-

Het invullen van de enquête duurt slechts 10 minuten en zo help je ons om onze dienstverlening en communicatie verder te verbeteren. Alvast bedankt voor je hulp!

Actievoorwaarden

Deze enquête is onderdeel van een afstudeeronderzoek in opdracht van Schouten & Nelissen. Onder de deelnemers van de enquête verloten we éénmalig een Incompany training voor maximaal 12 personen. Alleen organisaties binnen de onderzoeksdoelgroep komen in aanmerking voor de prijs, dit zal automatisch gefilterd worden. Lees de actievoorwaarden voor meer details over de prijs en de voorwaarden tot deelname aan de winactie.

Vragen of advies nodig?

Klik op onderstaande links om hulp te ontvangen

Marieke Schouten

Incompany & Maatwerk adviseur