Incompany Trainingen

Stimuleer passiebevlogenheid en persoonlijke kracht bij je medewerkers. Zijn er binnen jouw organisatie meerdere medewerkers met ongeveer dezelfde leervraag? Een incompany groepstraining is de ideale optie. Vrijwel alle trainingen die wij aanbieden op basis van open inschrijving verzorgen we ook incompany. Bij de incompany training werken we met hetzelfde effectieve programma en dezelfde onderwerpen. Uiteraard kunnen we als je dat wilt het accent leggen op bepaalde onderwerpen uit het programma. Ook passen we de oefeningen en voorbeelden aan op jouw werkpraktijk.


Incompany Trainingen

  • Snel: je medewerkers kunnen na de aanmelding snel beginnen aan de training. Dit kan zelfs al de volgende dag!
  • Overal: je medewerkers kunnen de training op elke gewenste locatie volgen, binnen of buiten je bedrijf. Onze trainers komen graag naar de locatie van jouw voorkeur!
  • Voor ieder aantal deelnemers: Wil je de training voor 1 groep, of wil je meer groepen laten trainen? Wil je de training met een kleine groep, of juist in een grotere samenstelling? Met onze pool van hooggekwalificeerde trainers kun je zo vaak en zo veel als je wilt een training voor je medewerkers inplannen.
  • Gaat altijd door
    De medewerkers die je hebt ingeschreven voor de training zijn ervan verzekerd dat ze de training kunnen volgen. Als er deelnemers afvallen, dan kunnen je medewerkers dezelfde training met het identieke programma volgen via het open aanbod van Schouten & Nelissen. Jij bepaalt zelf of je je medewerkers in het open aanbod wilt laten meedoen.

Met deze voordelen kunnen we garanderen dat je medewerkers zich verder versterken!


Maatwerktraining

Buiten dat wij incompany trainingen aanbieden is het ook mogelijk om een leertraject op maat samen te stellen. Geheel afgestemd op de leerbehoefte van jouw organisatie, afdeling of team. Dit kan een compleet nieuwe training of leertraject zijn of een combinatie van samengestelde elementen.

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te ontdekken in een gratis adviesgesprek.