Ga naar het hoofdmenu Ga naar de inhoud

Management development

Leiderschapsprogramma's op maat.

Laat je adviseren


 • Vergroot leiderschapskwaliteiten van leidinggevenden in jouw organisatie
 • Realiseer een cultuuromslag en duurzame gedragsverandering in organisaties
 • Ontwikkel sterke en slagvaardige  managementteams

Naast de bewezen effectieve leiderschapstrainingen die we organiseren, stellen we ook leiderschapsprogramma’s op maat samen. Ben jij je bewust van impact die effectief leiderschap kan hebben in organisaties? Wil je de leiderschapskwaliteiten van leidinggevenden en managers een flinke boost geven? Onze management development programma’s brengen vernieuwing, innovatie en slagkracht.

Hoogwaardige ontwikkelprogramma's met impact

Grondige reflectie op eigen gedrag

Organisatieverandering start bij de mensen die er werken. En daarmee met de transformatie van haar leiders. In onze leiderschapsprogramma’s maken we leidinggevenden bewust van eigen gedrag en impact hiervan op hun omgeving. We geven ze inzicht in persoonlijke waarden en ambities. En verbinden deze aan de gewenste veranderingen en organisatiecultuur. We ontwikkelen gewenst gedrag en laten zien welke invloed dit heeft op het verandervermogen van organisaties. Zo realiseren we duurzame gedragsverandering, vernieuwing en innovatie.

In onze ontwikkelprogramma’s maken we gebruik van uiteenlopende innovatieve interventies en leervormen, zoals scans, feedbackinstrumenten, e-learning en persoonlijke coaching (on the job). De ambities en gewenste cultuur in jouw organisatie vormen het uitgangspunt.

Onze trajecten kenmerken zich verder door:

 • Het verbinden van persoonlijke waarden met organisatiedoelen
 • Confrontatie met eigen gedrag
 • Reflectie op eigen talenten, waarden en ambities
 • Impactvolle en innovatieve interventies
 • Intensieve persoonlijke coaching
 • Het bouwen aan sterke teams

6 pijlers voor duurzame ontwikkeling

Onze ontwikkelprogramma’s krijgen vorm op basis van een op wetenschap gefundeerde visie op leren en ontwikkelen. Daarbij gaan we uit van 6 pijlers voor duurzame ontwikkeling.

 1. Uitgaan van autonomie van de lerende
 2. Potentieel en persoonlijke ambitie centraal
 3. Bewust omgaan met belemmeringen
 4. Leren door te reflecteren en te doen
 5. Leren in de (werk)context
 6. Evidence based

Doelstellingen en resultaatafspraken

We hebben ruime ervaring met het realiseren van duurzame gedagsverandering in tal van organisaties en binnen uiteenlopende branches. Telkens weer zijn de specifieke leerwensen en –doelen van teams en organisaties het vertrekpunt. Daarbij kun je bijvoorbeeld denken aan stimuleren van agile werken, het faciliteren van zelfsturing, het maken van een cultuuromslag, het nemen en geven van verantwoordelijkheid, integriteit, coachend leiderschap of het optimaliseren van samenwerking. Op basis van grondige analyse formuleren we de doelstellingen en maken we resultaatafspraken.

Vragen of advies nodig?

Klik op onderstaande links om hulp te ontvangen

Marieke Schouten

Incompany & Maatwerk adviseur