Onze visie op Incompany & Maatwerk

Schouten & Nelissen heeft jarenlange ervaring in het begeleiden van uiteenlopende trajecten op het gebied van organisatieontwikkeling. Of het nu vraagstukken zijn op het gebied van leiderschap, teamontwikkeling, performance management, klantgerichtheid, communicatie, kwaliteitsverbetering of competentiemanagement; bij ons ben je aan het juiste adres. Wij bieden professionele ondersteuning, gebaseerd op onderzoek, kennis en ervaring.

Onze werkwijze in de praktijk

Ontwikkeling is onze passie

Ontwikkeling van organisaties is al sinds 1980 onze passie. Gedragsverandering van jouw mensen speelt daarbij een belangrijke rol. Wij werken vanuit de overtuiging dat het werkelijke succes van jouw organisatie schuilt in het persoonlijke succes van jou en je medewerkers. Bij een ontwikkeltraject starten we altijd bij het management. Tenslotte hebben jullie een voorbeeldfunctie en zien wij jou als drijvende kracht achter de gewenste ontwikkeling.

Op zoek naar je eigen kracht

We dagen iedereen in je organisatie uit op zoek te gaan naar hun eigen kracht en zo het beste uit zichzelf te halen. Het gaat erom dat mensen hun eigen verantwoordelijkheid leren en durven nemen voor het behalen van de organisatiedoelen. Daarbij gaan wij persoonlijke confrontatie niet uit de weg bij het doorbreken van gewoontegedrag. Zo zetten we mensen blijvend in beweging.

Integrale kijk op organisaties

Bij elk vraagstuk op het gebied van organisatieontwikkeling werken we bij Schouten & Nelissen vanuit een integrale kijk op organisaties: we houden altijd de samenhang tussen strategie, structuur, menselijke processen en menselijke hulpbronnen in het oog. Ook de bij jou aanwezige kennis over jouw mensen en werkprocessen vormt een belangrijke bron. Zo werken we nauw met je samen aan de ontwikkeling van jouw organisatie. 


Waarom Schouten & Nelissen?

  • Ervaren adviseurs: voor elke vraag een vakspecialist
  • Omvangrijk internationaal netwerk
  • Samen met onze klanten