Ga naar het hoofdmenu Ga naar de inhoud

Organisatieontwikkeling.

Met onze impactvolle ontwikkelprogramma's realiseren we duurzame gedragsverandering in organisaties.

Neem contact met ons op voor maatwerk.


 • Mensen en organisaties in beweging brengen
 • Werken aan veranderkracht en innovatievermogen
 • Zorgen voor blijvende gedragsverandering

Organisaties van nu kunnen niet stil blijven staan. Ze moeten continu veranderen, leren en verbeteren. Wij brengen mensen in beweging. En helpen bij het realiseren van een sterk leer- en ontwikkelklimaat. Daarmee stimuleren we veranderkracht en innovatievermogen en zorgen we voor duurzaam succes en resultaat.

Onze ontwikkelprogramma's

 • Leiderschapsontwikkeling

  Continu veranderen, verbeteren en leren vraagt om goed leiderschap. Wij maken leidinggevenden bewust van de invloed die zij hebben op het succes van organisaties. En we ontwikkelen leiderschapsvaardigheden die in de toekomst onmisbaar zijn.

  Management Development

 • Vitaliteit

  Uit wetenschappelijk onderzoek van Schouten & Nelissen blijkt dat ruim 40% van alle medewerkers structureel werkstress ervaart. En 34% van werkend Nederland loopt risico op een burn-out. Wij helpen mensen en organisaties veerkrachtig en vitaal te blijven.

  Vitaliteit voor organisaties

 • Duurzame inzetbaarheid

  Om succesvol te blijven, ontwikkelt de organisatie zich constant. Maar doen jouw medewerkers dat ook? Zijn ze klaar voor veranderingen? Met het employability programma breng je de ontwikkelbehoefte en opleidingsbehoefte van jouw medewerkers in kaart.

  Employability programma

 • Persoonlijke effectiviteit

  De persoonlijke effectiviteit van mensen vergroten. Dat is wat we doen. Door talenten inzichtelijk te maken, uit te bouwen en optimaal in te zetten. Door inzicht te geven het effect van het leren, kan de organisatie sturen op resultaat. Bijvoorbeeld in het Future skills programma.

  Future skills programma

 • Cultuurtransformatie

  Meebewegen met nieuwe ontwikkelingen en eisen vraagt om continue, vloeiende verandering vanuit een duidelijk ‘waarom’. Met de juiste strategie en vaardigheden op de werkvloer, goed leiderschap én cultuurontwikkeling ligt sustainable change binnen handbereik.

  Sustainable change programma