Ga naar het hoofdmenu Ga naar de inhoud

Loopbaancoaches bij FLOW

Thema: Coachings / trainervaardigheden
Rubriek
Klantverhaal
Datum
30 december 2016
1 minuten leestijd

De woningcorporatiebranche is in beweging en flink in ontwikkeling. Mobiliteit is belangrijker dan ooit. Niet alleen voor de woningcorporaties, ook voor de medewerkers. Het Fonds Leren en Ontwikkelen Woningcorporaties (FLOW) heeft een set instrumenten laten ontwikkelen die hierin ondersteunen. Zowel de werkgever als de werknemer zal hier veel plezier en nut van ondervinden.

Eén van de instrumenten is de loopbaanwijzer. Dit instrument helpt medewerkers om na te denken over hun loopbaan en om hun richting te bepalen. Via verschillende tests krijgen ze (beter) inzicht in hun eigen talenten, interesses en loopbaanwensen. De medewerkers stellen als het ware een eigen persoonlijk profiel op. Een uitstekend vertrekpunt om te bekijken in welke richting ze zich willen ontwikkelen.

Schouten & Nelissen levert loopbaancoaches
In de nieuwe CAO voor woningcorporaties is overeengekomen dat behalve de Loopbaanwijzer ook twee gesprekken met een loopbaanadviseur onderdeel uitmaken van het aanbod. Na het volledig doorlopen van de Loopbaanwijzer krijgen de medewerkers een voucher waarmee ze een loopbaanadviseur kunnen inschakelen. Schouten & Nelissen heeft 15 loopbaanadviseurs / coaches vermeld staan op de portal. Dit is één van de methoden waarop wij ons steentje bijdragen aan het versterken van de woningcorporatiesector.

Indien je meer informatie over de loopbaanadviseurs wilt hebben of met één van hen in contact wilt komen, kun je contact met ons opnemen op telefoonnummer 0418 - 688 666. Ook kunnen we je meer informatie geven over deze samenwerking.

Lees meer over FLOW op flowwep.nl