Ga naar het hoofdmenu Ga naar de inhoud

ICI PARIS XL: Nieuwe medewerkers motiveren dankzij e-learning

Thema: Communicatie en presenteren
Rubriek
Klantverhaal
Datum
19 december 2017
2 minuten leestijd

Hoe geef je nieuwe medewerkers in al je winkels op een leuke manier veel informatie? We ontwierpen hiervoor een inspirerende introductiemodule. Aanstaande teamleden van ICI PARIS XL begonnen daardoor direct enthousiast aan hun nieuwe baan.

Uitzonderlijk goede service geven is een van de succespijlers van ICI PARIS XL. Aan klanten én vooral ook aan eigen mensen. De grootste beautyspecialist van de Benelux investeerde daarom in een opleidingstraject. Omdat het vertrouwen er was dat we samen iets moois en goeds zouden maken. Net zoals we dat deden bij zusteronderneming Kruidvat en Trekpleister.

Nieuwe medewerkers leren nu via onze e-learningmodule alle ins & outs van ICI PARIS XL. Op een leuke, interactieve manier krijgen ze daardoor heel veel informatie. En door het zelf te doen, onthouden ze die veel beter. Na een uurtje zijn de medewerkers door de module heen. Zijn ze klaar om aan de slag te gaan in de winkel? Dat blijkt uit de toets die ze vervolgens maken. Slagen ze hiervoor? Dan ontvangen ze een certificaat.

Wil je meer weten over onze Incompany & maatwerk mogelijkheden?

VRAAG ADVIES AAN

Gerelateerde artikelen