Ga naar het hoofdmenu Ga naar de inhoud

2e Industrie Award op rij voor Schouten China

Thema: HRM en HRD
Rubriek
Nieuws
Datum
18 juli 2018
2 minuten leestijd

Zaltbommel/Shanghai, 18 juli – Coaching wordt steeds belangrijker in werk en leven in China. Voor het tweede opeenvolgende jaar wordt Schouten China erkend als een toonaangevende organisatie om coachingsvaardigheden te ontwikkelen voor individuen en organisaties in China.

Aanpak vanuit Nederlandse roots

Schouten China is sinds 2007 actief en werkt met een ‘Nederlandse’ aanpak via training, consulting en coaching succesvol aan het versterken van individuen, teams en organisaties in China. Hun visie op leren en ontwikkelen spreekt niet alleen Westerse, maar blijkbaar ook Chinese bedrijven erg aan.

Duizenden coaches opgeleid

Schouten China kreeg de award van Human Resource Excellence Center (HREC) uitgereikt voor haar brede pakket aan coaching services. Van individuele en groepstraining, tot één-op-één coaching, tot team- en systeemcoaching. De afgelopen jaren heeft Schouten China duizenden coaches in China opgeleid.

Ton Dijkzeul, General Manager van Schouten China: "We bedanken het HR Experience Center en onze klanten voor het erkennen van onze bijdrage aan het ontwikkelen van coachingvaardigheden. Steeds meer organisaties zien de waarde in van coaching en coachend leiderschap."

Human Resource Excellence Center (HREC)

HREC is het grootste en meest invloedrijke op lidmaatschap gebaseerde netwerk van China voor HR-professionals. In juni 2018, waren er 2.800 bedrijven lid. 90% van de Fortune 500 en Forbes 2000-bedrijven in China zijn HREC-bedrijfsleden. Elk jaar reikt HREC awards uit aan bedrijven die toonaangevend zijn in de meest uiteenlopende disciplines in de branche.

Klik hier voor meer informatie over Schouten China

Gerelateerde artikelen