Ga naar het hoofdmenu Ga naar de inhoud

3 extra mastermodules van Schouten & Nelissen University opgenomen in het Schoolleidersregister PO

Thema: HRM en HRD
Rubriek
Nieuws
Datum
23 februari 2017
2 minuten leestijd

Schouten & Nelissen University is een business university die staat voor topkwaliteit en zich richt op erkend en geaccrediteerd onderwijs. We zijn dan ook verheugd dat 3 extra mastermodules zijn opgenomen in het Schoolleidersregister PO.

Drie mastermodules krijgen certificering
Op 20 februari 2017 heeft de Commissie Certificering een besluit genomen over de volgende drie mastermodules van Schouten & Nelissen University:

Schoolleiders die het gecertificeerde aanbod volgen, kunnen hiermee de in het besluit genoemde thema’s afronden voor hun herregistratie.

Master Human Development goed voor herregistratie van 4 jaar
Vorig jaar werden de volgende mastermodules van Schouten & Nelissen University al opgenomen in het Schoolleidersregister PO als formeel aanbod:

Schouten & Nelissen University biedt NVAO-geaccrediteerde masters aan op het gebied van Human Development (MHD) en Kwaliteitsmanagement (MKM).

Door het volgen van de volledige MHD voldoe je aan 3 professionaliseringsthema’s of meer (afhankelijk van je modulekeuze), waardoor je de eisen die worden gesteld aan herregistratie voor maar liefst 4 jaar in het Schoolleidersregister volledig vervult.

Over het Schoolleidersregister PO
De Stichting Schoolleidersregister PO is opgericht om het beroep van schoolleider in het primair onderwijs te versterken, verder te professionaliseren en om schoolleiders daarbij op verschillende manieren te faciliteren.