Ga naar het hoofdmenu Ga naar de inhoud

Anje-Marijcke van Boxtel en Jitske Kramer keynote sprekers op 2 congressen

Thema: HRM en HRD
Rubriek
Nieuws
Datum
29 maart 2017
2 minuten leestijd

Anje-Marijcke van Boxtel, psycholoog en Director Coaching bij Schouten & Nelissen, en Jitske Kramer, auteur bij onze uitgeverij THEMA, zijn keynote sprekers op twee congressen rondom projectmanagement. Projectmanagement Parade en Diversity in Project Management vinden plaats op 10 en 11 april.

Projectmanagement Parade 2017 staat in het teken van “Betere projecten voor een betere wereld: maak het verschil als team.” Het gaat in op vragen als: Hoe kun je als team meer dan de som der delen zijn? Waarom is diversiteit belangrijk en hoe creëer je dat? Welke rol speelt sturing en macht? Is de methode afhankelijk van het team? Projectmanagement Parade is een initiatief van IPMA-NL, de branchevereniging voor projectmanagement in Nederland.

Het internationale congres Diversity in Project Management gaat in op het thema: “Diverse project teams deliver better projects for a better world; Gender and Beyond”. Het congres wordt voor de eerste keer georganiseerd door onder andere The International Project Management Association (IPMA) and CKC Seminars.

Over de keynote sprekers
Corporate antropoloog Jitske Kramer opent de events Projectmanagement Parade en Diversity in Project Management (dag 2) met een gezamenlijke keynote over de waarde van inclusie en diversiteit in cultuur en welk effect dit heeft op projectmanagers en projectteams. Zij schreef onder andere de boeken 'Deep Democracy' en 'De Corporate Tribe'. Deze laatste werd verkozen tot Managementboek van het Jaar 2016.

Anje-Marijcke van Boxtel is psycholoog, executive coach en teamcoach. Zij sluit beide events af met  haar keynote ‘growing potential in high performing teams’. Haar keynote is gebaseerd op de laatste research en haar ervaringen als businesscoach en teamcoach van Team Brunel in de Volvo Ocean Race 2014 – 2015. Anje-Marijcke van Boxtel laat haar publiek met een verhaal over leiderschap en teamontwikkeling ervaren hoe de learnings van deze oceaanzeilers te gebruiken zijn in de praktijk. Anje-Marijcke is co-auteur van het boek 'Improving Teams, Volvo Ocean Race Edition', auteur van 'Goud' en het bijbehorende spel bij onze uitgeverij THEMA.