Ga naar het hoofdmenu Ga naar de inhoud

De Bijenkorf: Promotie nieuwe HR-tool

Thema: HRM en HRD
Rubriek
Klantverhaal
Datum
19 december 2017
2 minuten leestijd

Hoe zorg je dat de medewerkers van de Bijenkorf snel hun weg vinden in het nieuwe administratiesysteem? Dit lukte dankzij een geslaagde communicatiecampagne. We ontwierpen affiches, instructiefilmpjes en een portal die medewerkers informeren én enthousiasmeren.

Wat is het gemak van HR4@all?

Het personeel van de Bijenkorf regelt nu zelf eenvoudige HR-zaken, zoals vakantiedagen aanvragen en adreswijzigingen doorvoeren. Dit gaat via de portal, die doorlinkt naar het achterliggende systeem. In twee instructiefilmpjes leren Bijenkorfers stapsgewijs hoe ze zelf de gegevens invoeren en veranderen.

Maar hoe vertel je nu alle medewerkers van de Bijenkorf over het nieuwe HR4@all-systeem?

De Bijenkorf wilde dat doen op een leuke, wervende manier. Hierin slaagden we dankzij aansprekende affiches en een commercial met een knipoog. Alleen voor intern gebruik. En uiteraard in lijn met de premium uitstraling van de Bijenkorf.

Schouten & Nelissen en de Bijenkorf werkten al eerder samen aan de module Verleid & Verras. In deze module – met ingebouwde VRT! – leerden de medewerkers van de Bijenkorf alles over de Bijenkorf Card. Ook deze module is succesvol ontvangen binnen de Bijenkorf.

Meer weten?

Natuurlijk hebben wij alles in huis om je te helpen. Wil je meer weten over wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen? Informeer geheel vrijblijvend naar onze Incompany & maatwerk mogelijkheden? Of wil je een keer een gesprek met een consultant? Neem dan, geheel vrijblijvend contact met ons op. Je kunt ons bellen op +31(0)418 - 683 440 of vul het contactformulier in.

VRAAG ADVIES AAN

Gerelateerde artikelen