HRD Summit Europe 2018

Thema: HRM en HRD

Schouten Global is aanwezig bij de HRD Summit Europe 2018. De belangrijkste ontwikkelingen op het vakgebied van HR komen deze dag voorbij. Dr. Jessica van Wingerden MBA MCC, directeur organisatieontwikkeling bij Schouten & Nelissen, spreekt op het evenement en geeft een workshop over Leaderschip Engagement.

Top van multinationals

De top van HR multinationals is aanwezig tijdens de Summit op 22 en 23 mei in de Amsterdamse RAI. HR directeuren en HR managers zijn deze dag welkom om alle laatste ontwikkelingen met elkaar de delen, workshops en matchmeeting te volgen. Meer dan 300 toonaangevende HR-experts, strategische denkers, vernieuwers en ondernemers bezoeken de Summit.  

Een klimaat voor engagement

Dr. Jessica van Wingerden MBA MCC deelt de belangrijkste inzichten uit haar wetenschappelijke studies naar mensen en organisaties die zich richten op zinvol werk en bevlogenheid in organisaties. Leiderschap speelt een belangrijke rol in het creëren van een klimaat voor bevlogenheid binnen organisaties.

Wat is een klimaat voor bevlogenheid?  Hoe kunt u deze verandering leiden? En welke interventies werken? Van Wingerden legt op 23 mei uit hoe u kunt profiteren van deze inzichten en uw organisatie naar betrokkenheid en betere prestaties leiden.

Lees hier meer informatie over het HRD Summit Europe 2018 en alle sprekers.