Ga naar het hoofdmenu Ga naar de inhoud

Nummer 1 MT500 Professionele Diensten

Thema: HRM en HRD
Rubriek
Nieuws
Datum
14 juni 2016
2 minuten leestijd

In de jaarlijkse MT500 is Schouten & Nelissen uitgeroepen tot favoriete dienstverlener in de categorie professionele diensten. De MT500 is het jaarlijkse verslag van een onderzoek naar het imago van Nederlandse bedrijven onder managers, beslissers en leidinggevenden.

Management Team interviewde CEO Jos van Kessel en sprak hem over innovatie op het gebied van e-learning, nieuwe vormen van leiderschap en de toenemende vraag naar advies en maatwerk. 

MT500

Management Team heeft voor de 16e keer de MT500 uitgebracht, waarin de 500 beste bedrijven op een rij worden gezet. Het onderzoek is uitgevoerd door het Rotterdamse INSCOPE Consulting, een kennisonderneming van de Erasmus Universiteit Rotterdam. Elke deelnemer werd gevraagd om de bedrijven uit de eigen branche te rangschikken ten aanzien van drie aspecten: klantgerichtheid, productleiderschap en de kwaliteit van de uitvoering. Schouten & Nelissen eindigde in de totale lijst van 500 bedrijven op de 86ste plaats.

De top 5 in Professionele Diensten in 2015:

  1. Schouten & Nelissen
  2. Berenschot
  3. ARCADIS
  4. Deloitte
  5. Royal Haskoning

Wil je meer weten over wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen? Informeer geheel vrijblijvend naar onze Incompany & maatwerk mogelijkheden?

VRAAG ADVIES AAN

Gerelateerde artikelen