Ga naar het hoofdmenu Ga naar de inhoud

Schouten China genomineeerd voor China Business Award

Thema: HRM en HRD
Rubriek
Nieuws
Datum
17 oktober 2016
2 minuten leestijd

Schouten China is genomineerd voor de Cathay Pacific China Business Award 2016. De prestigieuze award wordt jaarlijks uitgereikt aan een Nederlands bedrijf dat succesvol is geweest door zijn innovativiteit, toewijding, duurzaam ondernemen en creativiteit op de Chinese markt. Schouten China is sinds 2007 actief en werkt met een ‘Nederlandse’ aanpak via training, consulting en coaching succesvol aan het versterken van individuen, teams en organisaties in China en Hong Kong.

Aanpak vanuit Nederlandse roots     

Camiel Gielkens, directeur Schouten China: ‘Onze visie op leren en ontwikkelen spreekt niet alleen Westerse, maar ook Chinese bedrijven aan. Chinese organisaties zijn op zoek naar onafhankelijke medewerkers; mensen die willen én in staat zijn om de verantwoordelijkheid te dragen voor hun werken. Mensen die zich kunnen verbinden aan de doelstellingen van de organisatie en de afdeling, mensen die bereid zijn om zich verder te ontwikkelen om zo beter te presteren. Onze aanpak in het ontwikkelen van vaardigheden –gebaseerd op onze Nederlandse roots- is succesvol in China en Hong Kong. We zijn dan ook trots op de nominatie voor de China Business Award, die dit jaar het thema  Inspiratie en Verbinding heeft.’

Over de Cathay Pacific China Business Award 

De award wordt jaarlijks uitgereikt en heeft als voornaamste doel om relaties tussen Nederlandse en Chinese bedrijven onder de aandacht te brengen en handelskansen te stimuleren om de succesvolle handelsrelatie tussen de twee landen te bevorderen. Dit jaar is de 20ste editie van de China Business Awards, georganiseerd door Cathay Pacific Airways en de China Business Council van het Nederland Centrum voor Handelsbevordering (NCH). De winnaar van de Cathay Pacific China Business Award wordt op 22 november bekengemaakt in Duin & Kruidberg Country Estate.

LEES HIER HOE HET AF LOOPT

Spoiler allert! Wij winnen!

Gerelateerde artikelen