Ga naar het hoofdmenu Ga naar de inhoud

Schouten China traint managers 1000 vestigingen China Merchants Bank

Thema: HRM en HRD
Rubriek
Nieuws
Datum
26 maart 2015
2 minuten leestijd

PERSBERICHT: Shanghai, 26 maart – Onder toeziend oog van Minister President Mark Rutte heeft Schouten China een samenwerkingsovereenkomst getekend met de China Merchants Bank. Schouten China gaat managers van meer dan duizend vestigingen trainen in coaching en leiderschapsvaardigheden. Het doel van het programma is om China Merchants Bank te helpen om een flexibelere organisatie te worden en om een meer gewilde werkgever te zijn voor financieel talent in China.

In Shanghai zijn tijdens een bijeenkomst en diner overeenkomsten getekend tussen Nederlandse en Chinese bedrijven. In het bijzijn van zo’n 200 topmanagers, CEO’s van Nederlandse bedrijven en ambtenaren én onder toeziend oog van Minister President Rutte heeft Schouten China het meerjarig contract met de China Merchants Bank ondertekend.

Camiel Gielkens, directeur Schouten China: ‘Onze visie op coaching en leiderschap spreekt veel bedrijven in China aan. Dit is een mooi voorbeeld van één van de eerste Chinese bedrijven die op deze schaal coaching en leiderschapsvaardigheden omarmt. Coaching is een hot topic in China. Chinese organisaties zijn in toenemende mate bezig met verbeteren van samenwerking op de werkvloer en het ontwikkelen van vaardigheden. Het gaat dan om hoe je mensen in hun kracht kunt zetten, hoe je ze aanspreekt op hun talenten en daarop voortbordurend hoe je je doelen kunt bereiken.’

De China Merchants Bank is een zeer invloedrijke en gewaardeerde commerciële bank in China dankzij continue financiële innovatie, kwaliteit van de klantenservice, voorzichtig beheer en sterke bedrijfsprestaties. Al jarenlang wordt de bank door de Chinese toezichthouder gerangschikt als een topspeler onder de commerciële banken.

Over Schouten China

Schouten China is onderdeel van Schouten Global, in Nederland bekend als Schouten & Nelissen. Schouten China heeft vestigingen in Beijing en Shanghai.

Schouten Global is leider in soft skills, teamprestaties en leiderschapsontwikkeling. Het familiebedrijf, opgericht door Jan Schouten in 1980, heeft meer dan 35 jaar ervaring in individuele, team- en organisatieontwikkeling. Schouten Global is wereldwijd actief in meer dan 50 landen. Het hoofdkantoor is gevestigd in Zaltbommel, Nederland. Schouten Global heeft vestigingen in China, Duitsland, Rusland, België en Polen. Het wereldwijde netwerk bestaat uit meer dan 700 ervaren trainers, coaches en consultants.

Voor meer informatie: www.schoutenglobal.com.

NAAR SCHOUTEN GLOBAL WEBSITE

Gerelateerde artikelen