Ga naar het hoofdmenu Ga naar de inhoud

Schouten Global breidt Europese business uit met Schouten Roemenië

Thema: HRM en HRD
Rubriek
Nieuws
Datum
17 juli 2019
2 minuten leestijd

Schouten Global betreedt de Roemeense markt door een nieuwe samenwerking met Focus Plus, een bekend lokaal trainingsbedrijf met meer dan 12 jaar ervaring. Samen vormen zij Schouten Roemenië. Schouten Global heeft kantoren in Nederland, Rusland, Polen en China, en levert diensten in 60 verschillende landen. Schouten Roemenië vormt nu het zesde kantoor in Europa.

Schouten Global heeft veel ervaring met internationale samenwerkingen met lokale partijen van hoge kwaliteit. Onder de clientèle kunnen internationale organisaties binnen de High Tech, Financiële services, Retail, Olie en Gas, Productie, Agro en Food en Automotive sectoren worden gerekend. “Roemenië is een interessante markt voor onze services omdat de behoefte aan trainingen in het zakenleven erg toeneemt”, legt Camiel Gielkens, CEO Schouten & Nelissen, uit. “Het land heeft een aantrekkelijk economisch klimaat, waardoor steeds meer bedrijven, vooral in de IT&C en service sector, zich er vestigen. Door de samenwerking met het lokale team van experts van Focus Plus en het vormen van Schouten Roemenië zetten we een nieuw kantoor op dat uit moet gaan groeien tot een regionale hub. Van daaruit bedienen we de Europese markt nog beter.”

Focus Plus is een bekend trainingsbedrijf in de Roemeense markt, met op maat gemaakte consultancy en trainingsprogramma’s. Ze hebben al meer dan 10.000 uur training verzorgd. In portfolio zitten klanten uit verschillende industrieën, zoals Olie en Gas, Tabak, (Fris-)Drank, Retail en IT&C. Het netwerk en de expertise van het team is een belangrijke reden geweest voor de samenwerking. Iulian Chihaia, Managing Partner en senior trainer bij Focus Plus: “Ons bedrijf is gegroeid vanuit onze passie. Met onze ervaring uit de corporate business hebben we trainingen opgezet. We zijn trots dat we nu na meer dan 12 jaar een indrukwekkend portfolio opgebouwd hebben. Met Schouten Roemenië nemen we de volgende stap in onze groei.”

Schouten Global biedt op internationale schaal opleidingen en trainingen zoals programma’s voor soft skills, team performance en leiderschapsontwikkeling. Het doel van Schouten Global is om Schouten Roemenië te positioneren als hét consultancy bedrijf voor de CEE regio. Chihaia: “We kijken uit naar het werken met de tools en technieken van de trainingen van Schouten Global. We zijn er zeker van dat de structuur van de trainingen en de services een game-changer zijn. Het gebruik van de nieuwste technieken heeft ons overtuigd. Samen vormen we een sterke nieuwe speler in de markt.”

Voor meer informatie: www.schoutenglobal.com.

NAAR SCHOUTEN GLOBAL WEBSITE

Gerelateerde artikelen