Ga naar het hoofdmenu Ga naar de inhoud

Ontwikkel je brein, nu het nog kan!

Thema: Persoonlijke effectiviteit
Rubriek
Video
Datum
11 december 2015
1 minuten leestijd

Hoe dragen je hersenen bij aan jouw vitaliteit? Wat je zou kunnen doen om je brein gezond te houden. Professor dr. Erik Scherder sloot het congres Vitality Connected! 2015 in het Rijksmuseum af met een bruisende lezing over de vitaliteit van het brein. En hij stelde ons gerust: het is nog niet te laat! Maar start vandáág nog met bewegen en breng je brein in optimale conditie!

Even verder luisteren: het effect van Muziek op je hersenen

Rachmaninoff of OMG van Usher; Erik Scherder tipte op het congres het effect van muziek op onze hersenen aan. Neem daarom nog even de tijd. Laat je opnieuw inspireren: in dit hoorcollege van de Universiteit van Nederland legt hij uit waarom je bijna vanzelf gaat bewegen als je muziek hoort.

Hoe energiek en wendbaar ben je? Meten = weten

Wil jij weten hoe het is gesteld met jouw vitaliteit? Met de Breinscan breng je je vitaliteit en balans van je brein in kaart. Zo weet je hoe het is gesteld met de energiebalans in jouw brein. En, ken je je aandachtspunten. Want, zoals professor dr. Erik Scherder ons geruststelde: het is nooit te laat om te werken aan je brein!

Meer over de breinscan

Breinscan: speciaal voor onze deelnemers

Speciaal voor deelnemers aan Vitality Connected! 2015 hebben we een uniek aanbod: voor € 175,- brengen wij jou arbeidsvitaliteit in kaart met de Vitaliteit Breinscan. Interesse? Neem dan contact met ons op via research@sn.nl of via 0418 686 381.