Ga naar het hoofdmenu Ga naar de inhoud

PEP-talk finalist in ‘Positive Organizational Intervention Challenge’

Thema: Vitaliteit en stress
Rubriek
Nieuws
Datum
8 juni 2017
5 minuten leestijd

Jessica van Wingerden, voormalig directeur Research bij Schouten & Nelissen, is een van de finalisten in de ‘Positive Organizational Intervention Challenge’ in Montreal op 16 juli 2017. Jessica is genomineerd met de PEP-talk interventie. De Challenge wordt georganiseerd door de International Positive Psychology Association (IPPA).

PEP-talk staat voor ‘Passie, Energie, Prestatie werkt!’ Veel mensen starten hun loopbaan met energie en enthousiasme. Maar na verloop van tijd ervaren zij vaak dat hun werkomgeving veel van hun vraagt en dat bevlogenheid niet vanzelfsprekend is. Organisaties zoeken naar manieren om de betrokkenheid en prestaties van hun medewerkers te vergroten.

De PEP-talk interventie biedt organisaties een effectief activatieprogramma om ‘employee engagement’ te stimuleren. De methode biedt waardevolle inzichten, creëert bewustwording en stimuleert reflectie. Maar bovenal draait de methode om leren en activeren op de werkvloer.

Meer weten?

Lees het boek PEP-talk van Jessica waarop de interventie is gebaseerd. Of ga met ons in gesprek over de mogelijkheden van een PEP-talk interventie voor jouw organisatie. Bel 0418 688 581 of vul het Schouten Research adviesformulier in en wij nemen contact met jou op.

VRAAG ADVIES AAN

Gerelateerde artikelen