Reflectievragen

Laat jij je vaak leiden door de waan van de dag? Stilstaan bij de koers die je wilt varen schiet er dan snel bij in. Waar sta je en waar wil je naartoe (zelf, met je team of organisatie)?

Sta stil bij je ambitie en wat er nodig is om die te bereiken. Onderstaande reflectieopdrachten helpen je daarbij. Met slimme vragen om over na te denken en tools & tips waarmee je verder komt!

Organisatieontwikkeling

Ligt jouw organisatie op koers? Door de juiste vragen te stellen, kun je de stip op de horizon bepalen en hoe je daar komt. Daag jezelf en anderen in de organisatie uit door de reflectieopdracht in de pdf te maken. Vervolgens krijg je tools & tips op het gebied van doelen behalen, leiderschap, wendbaarheid en meer.

Download PDF Meer over leiderschap

Teamontwikkeling

Op volle kracht vooruit met jouw team! Hoe werkt jouw team samen, hoe autonoom handelen ze en hoe versterken ze zichzelf en elkaar? Je ontdekt het door als leidinggevende de reflectievragen in de pdf te beantwoorden. Profiteer ook van de tools & tips om jouw team naar het volgend niveau te tillen.

Download PDF Meer over teamontwikkeling

Persoonlijke ontwikkeling

Waar wil jij bereiken? Waar liggen jouw groeikansen? Ontdek het met de reflectieopdracht in de pdf. Je stelt jezelf enkele slimme vragen waardoor je jezelf beter leert kennen. Bijvoorbeeld wat je talenten zijn, wat jou energie geeft en kost, en wat je belangrijk vindt. Vervolgens krijg je tips om jezelf te ontwikkelen. Aan de slag!

Download PDF Test jouw talent


Get inspired!

Wil jij groeien in je werk? Meer uit jezelf halen, en uit anderen? Slimmer samenwerken met je collega's? Wij prikkelen je graag. Laat je e-mailadres achter en ontvang relevante artikelen, nuttige tips, leuke testjes en onderzoeken, inspirerende quotes en meer.