Leiderschap in je eigen leiderschapsstijl

Er is één cruciale factor voor goed leiderschap. En dat ben jij! In onze leiderschapstrainingen ontwikkel je jezelf tot een manager die zich pijlsnel aanpast aan iedere omgeving. Een leidinggevende die ruimte neemt om ruimte te kunnen geven. Die altijd is toegerust met de juiste beïnvloedings- en motivatieskills. Voor iedere persoon en iedere situatie. Flexibel, zelfverzekerd en vooral authentiek en met een eigen persoonlijke leiderschapsstijl.


Leidinggeven met ambitie

Wij ondersteunen jouw ontwikkeling als leidinggevende met de zorgvuldig ontwikkelde Leergang Leiderschap. Stap in op je eigen niveau, van beginnend leidinggevende tot gevorderd leider en ontwikkel een leiderschapsstijl die bij jou past. Leer je positie tussen management en medewerkers optimaal te benutten. Hou je team op koers en realiseer gezamenlijke ambities. Vergroot je impact op de koers van je organisatie en transformeer naar een hybride middlemanager. De leergang is opgebouwd uit twee programma's (essential en advanced), met in totaal vijf ook los te volgen trainingen.

Trainingen: Beginnen met leidinggeven

Beginnen met leidinggeven

Geef je voor het eerst leiding of overweeg je een leidinggevende functie? Een hele verandering, je bent niet langer ‘een van de collega’s in het team’. Het vraagt om aanpassingen in je gedrag en opvattingen. Wij helpen je bij je ontwikkeling tot een inspirerend leider.

Trainingen: Excelleren in leidinggeven

Excelleren in leidinggeven

Heb je al enige tijd ervaring als leidinggevende? Maar krijg je steeds vaker met nieuwe dilemma’s te maken die om andere inzichten vragen? Schouten & Nelissen heeft de training die bij je past!

Leergang: Leiderschap & Ambitie

Leergang: Leiderschap & Ambitie

Schouten & Nelissen ondersteund jou in je ontwikkeling als leidinggevende. Groei van een beginnend leidinggevende door naar gevorderd leider en ontwikkel een leiderschapsstijl die bij jou past.

Wetenschappelijke verdieping: Leiderschap

Schouten & Nelissen University ondersteund jouw leiderschapsontwikkeling met zorgvuldig ontwikkelde wetenschappelijke leergangen en een masterclass. Wij richten ons op het ontwikkelen van jouw eigen unieke leiderschapsstijl die voor iedere situatie effectief in te zetten is. Flexibel, zelfverzekerd en vooral authentiek.

Leiderschap & Verandermanagement


Je eigen leiderschapsloopbaan

Leiderschap is te leren. En dat gaat het snelst als elke uitdaging in de leidinggevende rol wordt voorbereid én wanneer elke loopbaanstap goed wordt begeleid. Schouten & Nelissen biedt persoonlijke begeleiding middels leiderschapscoaching. Zowel voor beginnende als doorgewinterde leidinggevenden.