Welke ambitie heb jij met je organisatie?

Om succes te boeken moet je blijven ontwikkelen. Waar wil jij naartoe met je team of organisatie? Welke route moet je daarvoor afleggen? Wezenlijke vragen om jezelf te stellen. En vragen waarbij je hulp kunt gebruiken.

Vragen van onze klanten

Wij helpen jaarlijks ruim 4.000 organisaties bij het bereiken van hun doelen. Waarover gaan de vragen zoal die onze klanten stellen?

Talentmanagement

Hoe ontwikkel ik mijn mensen en benut ik hun talenten optimaal? Hoe trek ik de juiste mensen aan?

Employee engagement, vitaliteit

Hoe zorg ik dat mijn medewerkers van waarde blijven voor mijn organisatie? Hoe houd ik hun betrokken en bevlogen?

Teamontwikkeling

Hoe zorg ik voor een optimale samenwerking tussen teamleden en teams, ook op afstand? Hoe verenig ik de expertises en perspectieven binnen het team?

Veranderende rol van leiderschap

Hoe zorg ik dat mijn teams zelfsturend en doelgericht werken? Hoe inspireer en stimuleer ik mijn mensen als leidinggevende?

Ontwikkelcultuur

Hoe zorg ik dat mijn medewerkers en teams de juiste skills en het juiste gedrag ontwikkelen? Hoe bouw ik aan wendbaarheid en innovatievermogen?

Verandermanagement

Hoe geef ik transities vorm en krijg ik medewerkers daarin mee? Hoe zorg ik dat veranderingen geladen en geborgd worden in de organisatie?


Een exemplaar voor je collega's?

Verras je collega's met het inspiratiemagazine Mens@Org. Wil je meerdere exemplaren ontvangen? Stuur een e-mail naar mensorg@sn.nl.

Magazine aanvragen

OPLEIDINGSAANBOD

Schouten & Nelissen biedt een breed terrein aan soft skills trainingen. We zetten mensen in hun kracht, zodat zij het verschil maken.   

Bekijk alle opleidingen

Opleidingen